Åsså...

... är snart ytterligare en måndag gången och majmånad närmar sig med stormsteg.

Vi åkte iväg till Lomma för att kursa lite. Idag var vi en liten tapper skara endast 3 st, jag, Laika & en snart löpande Sandy.  Jag hade delvis lite problem med koncentrationen, framför allt när jag befann mig på de platser där Sandy suttit tidigare. Men jag fick ändå godkänt av MOR på de moment vi genomförde.

Idag såg det ut som att poletten trillade ner för Sandy gällande kontakten, den kom med hjälp av massor av korvbitar utdelade av Bent. Det finns stor risk för att MOR nästa vecka kommer att testa korvbitar istället för köttbullar för att gripa nästsista halmstrået. Sista halmstrået är att köpa privatlektioner så att MOR kan lära sig lära ut rätt till mig (jag såg idag att det står "privatlektioner" överst på hennes f-dagspresentlista).

Vi lämnade Lomma tidigare än vanligt. När vi var på väg till bilen så kom lille Diesel som oxå skulle åka hem. Hans husse erbjöd mig vatten ur Diesels söta lilla tygskål, det tyckte jag var jättesnällt av honom eftersom MOR åkt ifrån vattenflaskan hemma. Jag & Diesel fick oxå stifta bekantskap med varann och jag fick beröm av hussen att jag var en lugn & stillsamm kille. Jag lät honom allt vara kvar i den tron.

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Synd att jag missade träningen, vi hade tråkigt på tåget medan ni var i Lomma.

Jag gillar min lakritskonfekt skarpt, tycker den är mums-mums god. Men korv är ju alltid korv.

2008-04-29 @ 21:27:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback