Jo...

... nog tusan finns det hopp har jag & MOR gemensamt kommit fram till ikväll.


Vi har varit på lydnadskurs i Lomma och tro det eller ej, MOR var helt klart intressantare för mig än vad hon nånsin varit tidigare. Jag vet inte riktigt vad som har hänt med mig... men mycket uppskattat blev det kan jag lova och jag gick inte heller lottlös ur det hela.


De moment vi tränade på fungerade bra. Dock tjuvade jag lite på inkallningen, dvs jag började springa mot MOR innan hon gett mig klartecken. När MOR skrek NEJ så stannade jag på direkten och det tog inte många sekunder förrän MOR var framme och tog mig tillbaka till ursprungsplatsen. När hon lämnade mig igen så tröttnade jag och tänkte ta mig en vilopaus så jag la mig ner, vilket inte heller var så populärt. Återigen kom MOR tillbaka och därefter gjorde jag som hon önskade allt för husfridens skull.


När vi var klara så frågade Bent MOR om jag var glad för att apportera för att han gärna skulle vilja se hur vårt samarbete fungerade där. Ett fält placerades ut med en 6-8 dummiesar. Jag hämtade in 6 eller 7 st och avlevererade dom riktigt bra om jag får säga det själv.


Helnöjda lämnade vi Lomma idag.


Kommentarer
Postat av: Lakrits

Ja det lät som lite gladare tongångar från din MOR igår. För mig och matte gick det ganska bra fast jag tog ju min lilla runda...men jag tyckte det blev lite långsamt och så ville jag visa matte att jag visst kan springa fort...så att hon inte glömmer det.

Jag var helt slut i huvudet när vi åkte hem. Det var en riktig långkörare igår.

2008-04-01 @ 22:22:20
Postat av: Vittra

Gå inte på allt Walle! Kör din egen coola stil. Gå inte under kjolarna på MOR. Våga vägra...som sagt ;-)

Postat av: Wallander

Lakrits... jag har märkt att dom där 2-beningarna blir mycket gladare när vi gör som dom ber oss om. Snacka om att kunna smyga från sin matte utan att det upptäcks. Jag har aldrig tvivlat på din snabbhet (tror inte din matte gjort det heller), men man kan ju välja när man skall ödsla på batterierna, på inkallning eller på bus?

2008-04-02 @ 00:10:43
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Wallander

Ja du Vittra, jag vet inte jag... tänk om MOR tröttnar och så får jag inte göra något kuligt alls. Hade du vågat ta den risken?

2008-04-02 @ 00:14:11
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Vittra

Jag är en gangster jämt! Men jag får ändå åka på kul saker rätt ofta. Men ibland får jag ju vara hemma när syrran min skall ut på galej...det är ju trist klart. Men nästa vecka har matte hotat med att vi skall börja gå på uppfostringsanstalt. Kurs kallar hon det..... Vet inte hur kul det blir?

2008-04-02 @ 07:15:49
URL: http://shivaovittra.blogg.se
Postat av: Lakrits

Bus såklart, ibland måste man bara. Fast idag har jag bra fart på en inkallning också. Det är växlande humör, kan inte hjälpa det. Men jag är nöjd över ivägsmygningen. Hihi.

Man ödslar förresten inte på batterierna. Du glömmer att de är uppladdningsbara. Och det är bra att ladda ur såna batterier ibland har matte sagt, så att dom behåller kapaciteten.

2008-04-02 @ 21:35:18
Postat av: Wallander

Ja du Vittra... varför skall du ha det bättre än vi andra, dvs slippa uppfostringskursusar. Det blir säkert kul skall du se. I måndags hade min käraste & syrran Zappy väldigt roligt på vår kursus.

2008-04-02 @ 22:14:40
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Wallander

Lakrits... det är kanske där mitt problem ligger... dvs att jag har för dåliga batterier. Dags att byta?

Jag håller med om att din ivägsmygning var fin... men glöm inte bort att min MOR ser det mesta och det var på håret att NI båda inte lyckats.

2008-04-02 @ 22:19:10
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Enzo

Wallander, det är ju hemskt vad du slänger dig med begrepp inom el-området. Är det inte kontakter som saknas så är det batterier som är dåliga. Kan inte MOR tjuvkoppla dig på något vis? Du kanske ska gå till elektrikern i stället för till veterinären? Eller vår brorsa kanske kan hjälpa till, El-liot... Hi, hi, hi

2008-04-02 @ 22:31:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback