På utflykt...

... med MOR & FAR + lite annat kuligt.

Ja idag har jag tillbringat en heldag med MOR & FAR.
Först körde vi till:

Där vi först studerade utsikten:


Sedan fick vi vänta in MOR mest hela tiden på vår lilla rundtur:

Sedan fick jag vänta på MOR & FAR som tvunget skulle äta lunch i värmen, men jag nöjde mig med att sörpla i mig friskt vatten, om än liggande:


När vi var på väg hem så bestämdes det att vi skulle åka och hälsa på några gamla grannar som MOR & FAR hade när dom hade sin stuga. Vi blev varmt välkomnade och mig gillade dom starkt, dom tyckte jag var så lugn, snäll och fin (kan man få bättre betyg?).

På hemvägen så kom MOR som tur var på att min mat nästan var slut och då blev det en tur inom favoritaffären oxå.

Sedan tog vi oss alla en liten siesta för att sedan ikväll promenixa till Pildammarna för att sjunga allsång med Lasse Berggrensson. Vi hittade en bra plats på kullarna bakom scenen, detta för att ljudnivån inte skulle bli för hög för mig. Det var riktigt lajbans att få följa med. Det var jättemycket folk, otroligt bra stämning och alla tyckte jag var jättecharmig som njöt av att ligga i grusgången och busa med lite barn som sprang förbi hela tiden. Någon frågade MOR om det var samma hund som hon hade med sig ut som in, dom sa: "han var helt svart när ni kom och nu är han helt grå men verkar lika glad för det"

Det har varit varmt, riktigt varmt även idag, men med mitt braiga kylhalsband och luftkondtionering i bilen så har jag hållt mig sval. Men nu är jag trött, riktigt trött, det tar på krafterna att göra så mycket roliga saker på en dag.

Kommentarer
Postat av: Enzo

Klokt av dig att ligga ner och dricka vattnet eftersom du var i Smygehuk och då gäller det att hålla låg profil. MOR borde tränat kryp med dig på brukshundklubben så du kunde smugit och hukat dig ännu bättre :-). Men det var kanske det MOR gjorde eftersom du och FAR fick vänta på henne?

2008-08-01 @ 22:38:25
Postat av: Enzo

När jag skriver vet jag precis vad jag menar. Men när jag sedan läser det så blev det inte riktigt som jag tänkte medan jag skrev. Jag menar alltså att MOR smög och hukade sig eftersom ni fick vänta. Inte att hon höll på att träna kryp :-). Eller? Hi, hi, hi, jag får så roliga bilder framför mig när jag tänker mig MOR krypande runt i gräset. Fniss, fniss, fniss :)))

2008-08-01 @ 22:42:47
Postat av: Lakrits

Jag tycker det verkar ha varit en mysig dag med din Mor och Far och utflykt. Fast du kunde ju fått något svalkande i värmen. En glass till exempel. Eller det gillar inte magen?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback