Vildmarksäventyr

Dagen började med att jag, Lakkan och Marie följde Maries syster Pinnen till t-banan för hon skulle med ett tåg. Sedan blev det morgontur här omkring. Det var knappt några människor ute och härligt väder. Det går bra för Marie att ha oss båda i koppel själv fast hon klagar lite på att vi inte är synkade, det vill säga vi nosar på olika ställen och inte samtidigt.


Dagen förlöpte sedan som så att Marie vilade sig en stund när vi kom tillbaka (hon har känt sig lite krasslig), sedan gick Syster Yster upp och efter en stund åkte hon ärende till Ikea. Marie var hemma hos mig och Lakkan. Vi gick en liten runda och sedan när Syster Yster kom tillbaka höll hon och Marie på med att prova kläder och Lakkan och jag tyckte det var ganska tråkigt. Men plötsligt började Marie och Syster Yster göra sig i ordning för skogen.


Skogsturen blev en upplevelse. Ett riktigt vildmarksäventyr kan man väl kalla det. Vi gick nämligen betydligt längre än vi hade tänkt oss och en annan väg dessutom. Ja, det är lite tufft att erkänna men vi var faktiskt vilse en stund. Men så småningom, efter över två timmar kom vi tillbaka till civilisationen. Vid det laget var vi alla jätteblöta för himlen bara öppnade sig och regnet vräkte ner en bra stund medan vi gick. Men trots vår blöthet fick vi åka med bussen när den kom. Det visade sig att det bara var tre hållplatser men att det skulle ta väldigt lång tid att gå den vägen så vi var så tacksamma att vi fick åka med (dessutom gratis). När vi hoppade av stod bilen där snällt och väntade på oss och vi kunde åka hem. Jag måste säga att jag och Lakkan tyckte skogsturen var toppen även om tvåbeningarna tyckte det blev lite tokigt. Men vi fick massor av frisk luft och motion. Fast det var ju tur att Syster Yster hann i tid till sin spelning. Hon kom iväg sent eftersom vi kom hem mycket senare än vi hade tänkt. Men hon ringde för en stund sedan och berättade att allt hade gått bra ändå.


Under kvällen har Marie monterat den där byrån som inhandlades under förmiddagn och jag och Lakkan har vilat mycket. När vi var på kvällsturen kändes det att energin var på väg tillbaka men lite mer vila skadar inte och nu inväntar vi Syster Yster.


Tyvärr blev det inga bilder i skogen på grund av att det regnade så intensivt. Men det blev en vilobild hemmavid istället. 


Jag och Lakkan i Maries säng.

Imorgon bär det av mot Småland och Bastudden. Staden i all ära men vad går upp mot Bastudden?

Kommentarer
Postat av: Castor

Häftigt att du är i Stockholm. Det är ju där jag bor. Nu vet du att det finns gott om skog och sjö även här. Jag har bara ett par minuters promenix till skogen. Bussiga busschaffisar finns oxå. Synd att vi inte kunde träffas men du åker ju till Småland idag och vi ska få fikafrämmande.

Ha det bra. Brorsan Castor

2008-08-10 @ 11:21:48
Postat av: Anonym

Vilken semester du fått hittills Walle!!! kan man boka in sig till nästa år hos Lakkan det verkar ju vara ett kanon ställe med trevliga 2 beningar som hittar på massor med kuligheter.

Ha det nu så kuligt på Bastudden och bada massor innan det blir för kallt i vattnet och var rädd om svansen.

2008-08-11 @ 11:19:12
Postat av: Tessie

Det var ju jag som skrev på förra inlägget...konstig data matte har på jobbet som inte visar mitt namn.

Postat av: Zico-B

Häftigt Walle!

På tu man hand med Lakkan i huvudstaden! Det är inte många killar som är så framåt i 3-årsåldern!

Hoppas resten av semestern fortsätter i samma goa stämning.

Tass&Kram

Zico

PS. Från Heléne: Heja Marie, du är modig som adopterar en flatte-kille på din semester. Zico står i kö till nästa år :D

2008-08-11 @ 20:52:38
Postat av: Castor

Appropå semester så var jag också iväg en sväng till Jämtland närmare bestämt Ammerön. Där var mamma Jizza och halvbrorsorna Bell och Spot. Jisses vad kul vi hade. Sprang i skogen, badade och hade kul. Lite träning blev det förstås också. Men får man hämta dummisar i vattnet så är det inte så dumt.

2008-08-11 @ 22:17:04
Postat av: Wallander

Ja du Zico, jag vet inte om jag är så förtjust om du åker på semester med Lakkan men jag bestämmer väl inte i den frågan kan jag tro. Och Tessie, vi får väl se hur det blir nästa år, det beror väl på hur jag sköter mina kort.



Marie är allt snäll som tog mig med och hennes syster är också toppen. Jag har det verkligen bra. Men det ska också bli härligt att återse MOR igen när jag är tillbaka.



Castor, det var synd att vi inte hann med att ses i Stockholm men det kommer kanske fler tillfällen. Låter mysigt med Jämtland också!

2008-08-11 @ 22:30:16
Postat av: MOR & FAR

Oj, vad du far vara med om saker killen. Vilken tur att ni hittade ut fran skogen till slut och att ni fick busslift och att Yster hann ivag i tid trots allt.



Hoppas inte att Maries krasslighet blev varre av det blota vadret.



Sa gosigt ni ser ut att ha det tillsammans i Maries sang. Det ser betydligt mjukare ut an vad vi har det i vara sangar, lakanen rivs sa av nagon konstig anledning. Idag har vi varit pa utflykt, vi har varit i Palermo och dar traffade vi pa en fyrbeningsmamma med jattemanga 9 dagars valpar liggandes i solen. Vi betalade lite pengar och hoppas att de kommer fyrbeningsmamman tillhanda och pa sa satt oxa valparna och inte bara deras husse.



Du Walle, kanske ingen bra ide att skriva om hur bra du har det... bokningarna valler ju redan in till nasta ar och vad tror du Marie tycker om det eller Lakkan eller vad gillar du det?



Na, nu far jag ga over till Lakkans blogg och lasa om hon har det lika kul som du.



Puss pa er alla!

2008-08-11 @ 22:40:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback