Dan före...

... dan, före dan, före dopparedan är det idag och då har vi hittat på bl a följande:

Jag har spanat in klapparna under granen flera gånger, en är fruktansvärt intressant, men det som gäller är SE men inte RÖRA!

Klockan 15.00 så här dan före dan, före dan, före dopparedan så är det filmtajm som gäller. Dvd:n laddas med filmen Gladiator och det dukas fram julmust & papparkakor, detta är tradition (i alla fall för FAR & LILLMATTE). Tradition är oxå att efter ca en och en halvtimme så ligger dom och snarkar i vars en soffa.

Ikväll har jag oxå varit på tipsrunda i Pildammsparken, alltid söndagen innan julafton så anordnar Malmö Korpen detta tillsammans Sysdvenskan. Jag stötte på tomten som tyvärr inte hade annat än slickepinnar att bjuda på, men han lovade att ha godis även för oss 4-beningar nästa år. Jag & MOR tipsade ihop och det verkar som om vi hade riktigt bra koll på frågorna, den trixigaste var utslagsfrågan och den var att vi skulle försöka lista ut hur mycket en ganska stor påse julnötter vägde.

På halva vägen så får man normalt inta lite föda, alla tävlande får en korv med bröd. Men när vi kom fram dit var kön inte nådig, det visade sig att inga korvar var färdiga och alla väntade tålmodigt. Men efter 10 minuters väntan så gav vi upp och traskade vidare, detta var dagens plump i protokollet.

Nu är vi redo för julen, skinkan är griljerad, köttbullarna är rullade och stekta, risgrynsgröten är kokt men ris à la malta blir det först en annan dag.

Ännu en klapp är levererade åt mig och lagd under granen med följande rim:
Sådan kan man kanske få
när vi ska träna vi två
lära oss med full fart kuta
in i någon slags ruta
kanske även "missar" dessa gillar
men enligt mig perfekta till flattekillar

Undrar vad det kan vara i, förbaskat spännande luktar det kan jag lova och Sigge verkade gärna vilja behålla det själv när han med flock var uppe och önskade oss alla en God Jul. 

Kolla in vilken häftig flattereflex MOR fick:

Nä, nu är det läggedax... MOR skall bara jobba två dagar till innan jag, FAR & LILLMATTE skall få rå om henne i hela 14 dagar :-)


Kommentarer
Postat av: Enzo

Hmmmm, klurigt rim där.... Vilken myspysig dag ni haft idag tillsammans. Synd på korvarna bara men det blev kanske en lite köttbulle hemma i stället?

2008-12-22 @ 11:08:33
Postat av: lotta, Juni o Cola

hmmm, klurigt värre..antar att Cola iallafall kommer att bli väldigt avundsjuk;) vilken fin reflex!!!! sån vill jag ha i min klapp!!!

Postat av: Zorro o Cissi

Mmm, verkar spännande paket...Här har det oxå dykt upp lite paket som verkar spännande...Jag luktar o luktar....nääär får man sätta tänderna i det tro...bara lite....ha en riktigt skön jul många klappar o god mat (o för allt i världen måånga promenader)!!! ZorroZaffran o matte

2008-12-22 @ 20:27:41
Postat av: Lakrits

Matte vågar inte lägga några paket på golver säger hon för hon är rädd att jag inte kan hålla mig i skinnet. Hon kan ha rätt så det är väl säkrast att de ligger en bit upp.



Vad dåligt med korven. Det får vi sannerligen ta igen någon dag/kväll framöver!

2008-12-23 @ 00:01:29
URL: http://vildhunden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback