Det blev strålande sol...

... ett litet tag vid middagstid så det gick bara inte att ligga och lata sig.

Vi tog bilen och körde till Spillepengen... medans FAR grejade med GPS:en så rastade MOR mig lite först och sedan fick jag ta ett par linjetag och ett litet sök och därefter blev det några nedbrutna lydnadsmoment. Alla moment med lyckat resultat till glädje framförallt för MOR.

På hemvägen testades GPS:en och den fungerade jättebra. FAR kan vara lite tjurig ibland, dvs han vill inte alltid göra som kvinnor säger, så han löd inte rösten och tog en annan väg och då ändrade hon sig (precis som MOR brukar göra för husfridens skull). GPS, vilken fantastisk uppfinning, nu kan jag & MOR fara runt ännu mera utan att behöva vara nervösa för att inte hitta fram, tänk så mycket bensinpengar vi kommer att spara oxå, eller kanske inte om vi skall köra mera och längre :-)

Eftermiddagen har tillbringats mestadels på ryggläge fram tills det var dags att kolla in så att all julamaten togs fram igen. Det är fasicken vad 2-beningarna äter i dessa juletider. Men när de hade ätit färdigt idag så hörde jag MOR säga till FAR: "inte en dags julamat till, nu får det vara nog, jag skär ner prinskorvar & köttbullar till Wallander". Jag for upp som en raket, men jag fick inget, det skars ner och paketerades i småpåsar. Skall tydligen användas i "godisautomaten" framöver. Men när disken var avklarad så blev det en stunds klickerträning i köket och då fick jag ta del av lite godsaker. 

Imorgon är det lördag och då vet jag att det kommer att hända något roligt, men det berättar jag om imorgon. Nu skall jag återgå till ryggläget,  Nattinatti!

Kommentarer
Postat av: Enzo

Matte tyckte också att GPS var en väldans bra investering för hon är usel på att hitta rätt. Problemet är när vi ska ut i naturen någonstans. Det går ju inte att programera en GPS med "samling vid den stora stenen efter det att ni svängt in på första vägen till vänster efter det stora röda huset"... Sedan har jag varit med om en väldigt lååååååång hemresa från Toni och Marie när matte valde att ställa in GPS:en på att hitta närmsta väg hem. Vi såg vägar vi aldrig skulle sett annars (kan berätta att alla vägar i Skåne är inte asfalterade ännu...) och var nästan inne på gårdarna och körde. Det var kanske närmst men jisses vilken tid det tog!

2008-12-26 @ 22:24:46
Postat av: lotta, Juni o Cola

jo de där gps apparaterna är super för husfriden..kanske jag också kan va gift 20!!! år nu när vi har en sådan;) ännu har jag bara vart gift i 2 år..bara 18 kvar då hehe..men vi har "vart ihop" i 15 år;) USA jo, dit vill jag med..men väntar till barnen är större..just nu har vi det skönast vid en pool o buffen nära;) äventyren får vänta lite..har nog av dem hemma känns det som..sov gott!!

Postat av: Anonym

Haft en bra dag? :)

2008-12-26 @ 22:40:54
Postat av: Emma & gossarna

en GPS??!! En sån skulle Jimmy behöva =) hi,hi,hi

Håller med dej Walle om att det bara äts & äts i dessa dagarna, nu är vi oxå trötta på julmaten. Schysst att resterna gick till dej (om än vid ett senare tillfälle) hemma hos oss blir det sällan rester ;)

Hoppas att vi kan ses snart?!

kram

2008-12-27 @ 08:23:39
URL: http://dualdogs.dinstudio.se
Postat av: Björn & Clara

TjenaMoss

Jag undrar om det finns en sån apparat till min husse där alla brukshundsklubbar är inlagda så vi slipper åka dit o träna ngn dag innan tävling så att husse hittar dit. Speciellt på ställen där vi tidigare inte varit.



Clara

2008-12-27 @ 15:06:26
URL: http://www.clarabella.se
Postat av: Wallander

Verkar minsann som om många 2-beningar skulle behöva en GPS.

Clara... himla bra idé, jag tycker din husse skall ta patent på att ta fram ett ett litet chip där alla brukshundsklubbar är förprogrammerade, vilken extrahacka han skulle kunna göra sig. Om han inte skulle vara intresserad så tar MOR gärna över idén.

Enzo... din matte borde veta att genvägar oftast är senvägar.

2008-12-27 @ 17:45:48
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback