Nu har det hänt...

... igen!

Allt var som vanligt imorse, nä egentligen inte helt som det brukar, MOR sov och FAR steg upp, men annars sig likt. När jag och FAR varit ute på andra kissereundan så var MOR äntligen vaken. När hon ätit frukost, duschat och plockat fram alla julklappar till Lakkan & Marie så åkte vi iväg hem till dom.

Först drog vi ett par varv runt huset, sedan tog vi en skogstur i det fina vädret  innan vi gick inomhus och jag & Lakkan fick smarrigt ben medans 2-beningarna åt en god toscakaka (så nu vet Marie att ugnen fungerar bra).

Vi 2-tiden tackade vi för oss, jag hoppade in i bilen. Men sedan hade det hänt igen, när jag skulle ta mig ut ur bilen så gjorde det förbaskat ont där bak. MOR frågade vad det var med mig, hon tyckte det såg ut som om jag mådde illa. Jag gick nästan helt ihopkrupen och svansen ville inte heller vara med. När vi kom upp så tog jag mig med nöd & näppe bort till bian, slängde mig ner sedan blev jag liggande där i flera timmar. Vad än man försökte locka mig med så avböjde jag. I detta läge så började familjen bli lite väl oroliga över att jag inte kunde resa mig av egen kraft ej heller lägga mig när de fått upp mig på alla fyra. Att få mig med ut och kissa var problematiskt, men efter en stund så lyckades jag lyfta på benet och då passade jag på att tömma blåsan. När jag sedan kom upp så fick jag täcke på mig och så blev jag nerbäddad i bian igen som nu var förflyttad till hallen för att jag skulle ha närmre från ytterdörren. Jag låg där ytterligare någon timme medans MOR & LILLMATTE fick ta sig en tur till apoteket för att införskaffa magnecyl efter att ha pratat med både Berit (Viras matte) och kunnig personal på djursjukhuset. Jag svalde en pilla lätt som en plätt och fick sedan slicka i mig en massa leverpastej på tub för att jag var så duktig. En timme senare vågade jag pröva att resa på mig själv och det gick med lite möda och stort besvär. Ytterligare en timme senare så var det dax för att gå ut, det hade blivit lite väl länge att hålla mig tills imorgon bitti. Jag behövde lite stöd, men när jag väl kom ut och fick lite frisk luft så gick det bättre att röra sig. Jag gjorde både det ena och det andra och när jag kom upp igen så gick jag t o m ut och åt upp maten som jag ratat tidigare. Tänk vilket underverk leverpastej på tub kan göra eller tror ni det var magnecylen? Det får vara vilket som, huvudsaken är att det går på rätt håll i tillfrisknandet.

Visst jag vistades ute länge igår och satt i snö lite granne men kan man få vattensvans av bara det? Jag tror minsann att jag skall uppfinna något skydd mot just detta för idag var det en pärs!

Imorgon förmiddag skulle jag ha åkt till fart & fläkt, men tyvärr så får Grappa ta min plats. Men det går fler "tåg" som tur är.

Nä  nu måste jag gå och kurerar mig lite till.

Kommentarer
Postat av: Zico-Bus

Det låter inget vidare Walle, det där med vattensvans. Hoppas du kryar på dig snabbt!

Tassar

Zico

PS. Tror du verkligen att leverpastej på tub kan ha gjort dej så bra? Ska se om jag kan trycka i min matte lite, hon är inte så pigg nämligen.

2008-12-15 @ 12:44:28
Postat av: lotta

vad skönt att du har omtänksamma människor som tar hand om dig!!hoppas att du blir bra snart, för det där lät inge kul alls!!

Postat av: Emma & gossarna

Men stackars Walle!!! Så ont det måste göra =( Vila dej ordentligt så är du säkert snart bättre igen!! Så du kan vifta & flirta med Lakkan igen =)



krameli kram från oss

2008-12-15 @ 16:56:00
URL: http://dualdogs.dinstudio.se
Postat av: Anonym

Aj, aj, aj jag vet hur det känns! Hoppas du kryat på dig nu. Saknade dig på Järavallen igår. Men du är ju en riktig jakthund nu och kanske inte apporterar tomteluvor och halmbockar?

2008-12-15 @ 21:23:04
Postat av: Lakrits

Tack för besöket och härligt spring och bus. Men sicket elände med svanseriet. Vi måste komma på något bra som kan skydda mot eländet framöver.



2008-12-15 @ 22:01:46
URL: http://vildhunden.blogg.se/
Postat av: Enzo

Vaaaa! Var tog mitt namn vägen i mitt lilla inlägg??

2008-12-15 @ 22:10:33
Postat av: Tessie och Matte

Stackars dig Walle, hoppas du kryar på dig fort igen.

2008-12-15 @ 22:16:31
URL: http://tessietosingsdagbok.blogg.se/
Postat av: Tessie och Matte

Stackars dig Walle du har otur med din svans, krya på dig hoppas vi att du gör fort.



Vi kan kanske träffas någon dag i jul och träna lite om du är okej igen då????min matte och jag vi saknar er.



Kramar från oss alla

2008-12-15 @ 22:18:50
URL: http://tessietosingsdagbok.blogg.se/
Postat av: Ingela

vad konstigt det blir när jag skickar hoppas jag inte har skickat en massa kommentarer nu bara =)

2008-12-15 @ 22:20:01
URL: http://tessietosingsdagbok.blogg.se/
Postat av: Anonym

2008-12-15 @ 22:20:18
Postat av: Björn & Clara

Tjena

Va skönt att du är på bätttringsvägen. Tala inte om för Clara att det finns "sånt" på tub.



Björn med Clara

2008-12-16 @ 22:41:43
URL: http://www.clarabella.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback