Tisdag...

... men ingen träning.

MOR brukar inte banga men idag ville hon ingenting göra alls. Det fanns dom som hade varit lite tjaskiga mot henne på jobbet, vissa "lyder" tydligen inte henne och sedan passade inte vädret henne heller, för regnigt & ruggit påstod hon.

Visst jag kom ut på en promenadtur med inslag av lite vardagslydnad men det var allt. Sedan har det mest varit ryggläge för både mig & MOR hela kvällen och det har varit mysigt i sig.

Jag har nu öppnat 2 pakeket i min kalender, igår var det ett längre pakeket med ett snabbätet innehåll. Ikväll fick jag en liten"korv med bröd" som tog betydligt längre tid att tugga i mig. Det är mysigare att få öppna pakeketen som jag får göra nu, dvs på kvällen istället för på morgonen som i fjol.

ÄLDREMATTE har i eftermiddags vår tid så äntligen anlänt i Phuket, 9 timmar försenad så tyvärr hann hon inte vidare till Koh Samui idag. Det blev till att ta in på hotell och imorgon så kommer hon förhoppningsvis att återförenas med Annika & Pierre. Jag kommer att hålla alla tassar och MOR sina tummar och så ber jag er göra detsamma för att resten av resan skall komma att avlöpa utan flera incidienter. Den 16:e skall hon hem och då är förhoppningsvis ordningen återställd i Bangkok så att hon någon/några dagar kan få shoppa loss ordentligt och kanske även vara lite kulturell.

Imorgon är det dags att åka och besöka Fart & Fläkt igen, det skall bli kul. Jag får väl se till att försöka få med mig lite mera fart därifrån så att jag kan visa domaren på lördag att det visst finns lite fart i mig. Det blir alltså samma domare som i söndags och jag säger bara hur jädrans kul är det på en skala 1-10?

Kommentarer
Postat av: Sara & Salsa

Nu tycker jag din MOR är lite gnällig. Det är aaldrig nån som lyder mig på mitt jobb, inte hemma heller ;) Lika bra att vabba nån dag till... Kramen!

Postat av: Zico Bus

Vi skolkade också från träningen igår. Lite roligare väder får det gärna vara :( Tanken är ju att träningen ska vara rolig.

Trist att ni får samma domare igen ! (Här tänkte jag skriva lite till, men vi ska ju inte hålla på med skitsnack i våra bloggar, så jag avstår!)

Ge järnet bara - vi håller tummar och tassar!

/H&Z

PS. Det kan ju bli domarbyte - håller tummarna för det också :D

2008-12-03 @ 09:32:54
Postat av: Ingela & Tessie

I bland är det bara skönt att ha en riktig mysdag och göra ingenting, det behövde ni efter alla era intensiva dagar vi blir trött bara av att läsa om allt kuligt ni hittar på.

Hoppas vi kan ses snart kanske i jul när vi också är lediga jättttelänge, så jag kan göra mig oskyldig (är ju fortfarande skyldig dig pengar sedan kurs avslutningen)Kommer ni kanske till Järavallen på julkul?

Kramar från oss

2008-12-03 @ 21:38:01
URL: http://tessietosingsdagbok.blogg.se/
Postat av: Björn & Clara

Tjena

AHA, nu förstod jag. På domarlistan står en helt annan, därav min tidigare kommentar. Blir det tävling i Trelleborg också, nästa helg? Har inte vågat berätta för Clara att du får KLAPP varje dag.

Hon har ju sina 3 adventskalendrar. Igår ställde vi in träningen idag, för vi hann inte o det var nog tur det.

2008-12-03 @ 23:31:31
URL: http://www.clarabella.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback