Inatt/idag...

... har det inte riktigt varit som det brukar vara.

Strax innan 22.30 fick jag traska ut med LILLMATTE & den långe smale. Jag trodde bara att jag fick komma ut på en extra kvällsrunda, men det slutade med att vi hamnade hemma hos ÄLDREMATTE som dock inte var hemma. Lite konstigt tyckte jag allt det var när det visade sig att vi tre skulle stanna där över natten.

Jag vet inte om det var för att vi skulle passa lägenheten eller om det kanske helt enkelt var så att dom där två turturduvorna ville pröva på sambolivet annat än hemma hos föräldrarna sina. Oavsett så var det positivt att dom tog mig med sig, dvs att jag oxå tillhör dom :-)

Vi har tillbringat nästan hela dagen där hemma oxå, men jag kan inte påstå att jag hade så kuligt där, där finns inte så mycket att roa sig med och turturduvor, ja det det vet väl alla hur dom beter sig, eller? Jag måste säga att jag har det trevligare där när bara ÄLDREMATTE är där för hon ägnar nästan all tid åt mig!

Desto roligare var det när vi närmade oss hemtrakterna, jag kände redan MORS doft i hissen och jag kunde knappt bärga mig tills LILLMATTE öppnade ytterdörren. Vilket kärt återseende, jag tror vi saknat varann lika mycket, jag & MOR!

Ja kanske inte riktigt ändå för MORS del, hon hade ägnat sig åt att lyssna på en mycket trevlig föreläsare i ämnet Stresshantering. Naturligtvis handlade det om hundar... men en sak är hon säker på efter flera timmars lyssnande...JAG är inte någon stressad hund, JAG ÄR BARA EN VÄLDIGT GLAD, POSITIV & VÄLMÅENDE GRABB! 
 


Kommentarer
Postat av: Lakrits

Klart att du är välmående, trevlig och positiv. Vi är inte några stresshundar inte. Nä! Men jag tycker det börjar bli dags för en korvrunda. Nästa vecka kanske? Tror inte det är några som helst problem med mitt ben. I stan får man ju ändå inte springa lös.

2008-02-09 @ 23:02:59
Postat av: Wallander

Korvrunda är jag alltid redo för, fattas bara. Jag tror det går bra närsomhelst, men våra mattar får väl bestämma, tror det blir bäst!

2008-02-09 @ 23:25:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback