Nu är jag återigen...

... inne i en ny spökperiod verkar det som. Kommer dessa perioder att dyka upp för en hela livet? Är det någon där ute som kan svara mig ärligt? Jag tycker faktiskt det börjar bli litta jobbigt.

Jag började redan 06.30 imorse. Jag såg något bekant i vardagsrumsfönstret, men ändå inte. Jag skällde flera gånger, FAR sa till mig att det bara var hans spegelbild men det trodde jag ändå inte på. Jag slutade skälla men fortsatte en lång stund att morra trots att det mystiska var borta. Samma sak upprepade sig ikväll när MOR stod och diskade i köket men ändå så var hon utanför vardagsrumsfönstret. Konstigt, konstigt... är det konstigt att man reagerar lite konstigt?

Tyrus min tuffe Old English Bullldog kompis som är precis på dagen lika gammal som mig är oxå lite rädder emellanåt. Ikväll när vi var ute och promenixade så blev han jätterädd för en gatusopsbil, den reagerade jag inte ett dugg på men det är bevisligen så att man kan bli rädd för olika saker.

Jag tycker det är dags för en ny liten bloggtävling nu:
Jag tänker utse det för mig bästa/roligaste spökminnet i era liv (om ni haft någon förstås, annars kan det bli svårt för er att berätta...). Så lägg tassarna på tangenterna och sätt i gång. Pris erhålles så klart!

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Hmmm...kan inte komma på något sådär. Jag blev ju väldigt fundersam när det var maskiner i skogen den där morgonen för ett tag sedan men jag vet inte om det räknas som spökminne. För det var ju faktiskt något! Men en gång i Stockholm (förra gången faktiskt) hände en pinsam grej. Jag tyckte det var något som såg jättekonstigt ut, trippade fram och spanade. När jag kom nära såg jag att det var en tjej som stod bortvänd på ett lite konstigt vis. Då försökte jag låtsas oberörd och liksom slängde iväg med huvudet och framdelen. Jotack, jag slängde mig själv rakt in i ett elskåp. Tjong sade det och aj vad det kändes. Matte blev förfärad och jag likaså. Så går det när man tror man ser spöken och inte ser sig för.

2008-02-14 @ 20:55:09
Postat av: Guinness

Hej Walle!
Jag ville bara berätta för dig att jag ska åka på kollo imorgon så att du inte letar efter mig i Maggan. Morsan säger att jag ska slippa ha koppel på mig i 11 dagar och att det finns dammar och sjöar att bada i och stora skogar att springa i. Massor med mat kommer att serveras också. Låter som rena rama hundparadiset förutom att morsan inte ska följa med förstås. Men jag är ju stor kille nu: 2 år, 1 månad och 19 dagar ungefär, så det kommer jag att klara finfint.

2008-02-14 @ 21:27:16
Postat av: Östen

Jag var ute och gick med pappa och Sudden en dag i ett bostadsområde som jag sällan är i. Plötsligt fick jag syn på en jätteläskig liten hund - den satt där utanför en ytterdörr, alldeles stilla och bara tittade på mig. Den luktade inte, och höll tydligen andan för den andades inte heller. Jag förstod direkt att denne lille hund var ett stort hot mot vår säkerhet, så jag skällde ut den ordentligt (från behörigt avstånd förstås). Men den lille jäkeln hade inte vett att bli rädd för mig! Men vet du vad pappa gjorde? Jo, han började skratta! Och sen så sa han att det var en PORSLINSHUND! Tja, lite pinsamt blev det då förstås...

Postat av: emma

vilken rolig tävling!
Tyvärr har jag inget att berätta om Skott, men detta gjorde Fanta min dalmatiner tik som liten...

En dag satt hon lugnt och stilla vid bordet där jag satt och läste när hon plötsligt släppte en riktig "brak prutt"!! (fina flickor fiser faktiskt oxå) Hon blev så himla rädd för sin egen fis så hon sprang ut ut köket och gömde sej i mattes säng istället!!! =) jag tror aldrig att jag sett något roligare av en hund!!!

Ett gott skratt jag aldrig kommer glömma...

kramar Emma

2008-02-14 @ 22:06:59
URL: http://dualdogs.blogg.se
Postat av: Lena

Jag glömde ju berätta om mina spöken. När jag var 11 månader så flyttade vi första gången. Jag var då helt övertygad om att det bodde en svart spökflatte i ugnen och en dito i duschkabinen i vårt nya hus. Detta trodde jag ända tills jag en dag såg att morsan helt plötsligt befann sig i ugnen också samtidigt som hon satt bredvid mig. Fast lite märkligt är det ändå ...

2008-02-14 @ 22:58:12
Postat av: Lena

Alltså inte mina spöken!!! Guinness naturligtvis.

2008-02-14 @ 23:13:57
Postat av: Elliot

Oj vad ni har varit roliga allihop =)
Jag kan bara berätta att det finns en del saker som rent av livsfarliga.Här är några exempel:Strykbrädan,galet farlig - särskilt när den fälls upp så där hastigt.Mattbankaren,skitläskig - om den inte ligger alldeles still förstås.
Tror jag stannar där för denna gång,kan lätt bli alltför pinsamt....=(

2008-02-14 @ 23:14:23
Postat av: Wallander

Ha ha, vad kul att få läsa om era spökminnen och vad skönt att förstå att jag inte är ensam till att tycka att saker & ting kan vara läskiga.
På söndag kväll stänger jag denna tävling och vinnaren meddelas endast genom genom denna blogg.

2008-02-15 @ 00:00:47
Postat av: Wallander

Guinness, gud vad härligt du kommer att ha det!
Jag har hört ryktas om att det serveras leverpastejmackor där på kollot, stämmer det verkligen? Du tror inte att jag kan få följa med?

2008-02-15 @ 00:32:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback