Attans...

... vad det skall blåsa och inte nog med det idag, det kändes faktiskt som om det regnade småspik  oxå.

Jag blev tvingad att följa med ut på långpromenaden, men idag hade jag faktiskt föredragit att stanna inomhus i värmen. Men men, det var trots allt OK och man uppskattar verkligen att komma inomhus igen.

MOR har börjat bygga puzzel igen, men denna gång har jag lovat att hålla mig därifrån, det var ju inte så populärt förra gången då jag smakade på en av bitarna.

Imorgon skall jag spåra, kanske inte bästa förutsättningarna men man kan bara bli en erfarenhet rikare. Men vi får hoppas att vinden har mojnat en hel del och att det snöblandade regnet upphört.

Sedan efter spårandet skall jag & MOR möta upp Margareta, Bell & Spott och förhoppningsvis lilla mamma Jizza oxå på Järavallen.

Det blir alltså en lite körig dag imorgon:
Möte i LILLMATTES skola, spårning, möte med Margareta & Co, tid för siesta, sedan en tur till cykelreperatören & sist men inte minst så kommer Lakrits till stan. Vilken tur att MOR tagit ledigt hela dagen!

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Puh! Vilken dag alltså. Hoppas spårandet går bra och även träffen med Margareta. Ser fram emot besök hos dig ikväll. Ska be matte ta med något smaskigt till oss.

2008-02-01 @ 08:43:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback