Dagen efter...

... ett j---a smällande.

Jag kan inte säga att jag njöt av eftermiddagen/kvällen igår för då skulle jag ljuga och det är inte fint att göra har jag fått lära mig, men det gick hur bra som helst i alla fall.

19.30 gav jag & min flock iväg till Guinness & hans flock. Jag hade lite väl bråttom dit, men det är ju inte så konstigt när man skall till sin bästis, eller?

Det fanns många nya 2-beningar där som jag inte träffat förut och dom behövde utforskas lite närmre och efter en stund så var hälsningsmomentet överstökat. Några var inte helt förtjusta i hundar men jag tror nog att jag lyckades charma dom flesta innan kvällen var slut.

När 2-beningarna "smörjde kråsen sina" så fick jag och Guinness vars en bit struts och det var riktigt smaskens men tyvärr varade dom inte lika länge som det tog för 2-beningarna att äta sig igenom deras goda NYÅRSMENY bestående av 3 rätter.

Vid 12-snåret så sköts det så in i bomben, men det var helt ok, jag hade hur många lugna 2-beningar runt omkring mig och sedan hade jag Guinness den oberörde som bara låg där i sin stol och var helt oberörd. Du är en cool kille du Guinness. När vi gick hem ca 01.30 så var det ganska skönt att få lätta på trycket från alla håll och kanter om man säger så och väl hemma efter lite taxi-verksamhet så tog det inte många sekunder förräns dom blå slogs igen hos hela flocken Lindeblad.

Natten har varit god, MOR tyckte att den var lite för kort, men hon har lagt sig tillrättat i soffan nu så det är nog snart dags för en förmiddagslur kan jag tänka mig. När vi vaknar igen så tror jag att det är så att MOR skall ut en liten runda på Malmös gator och kontrollera om någon korvagubbe håller öppet så att jag och Lakrits kan få våran TJOCKKORV i eftermiddag när vi skall ut på våran stadspromenad.

Vi hörs snart igen...

Kommentarer
Postat av: Elliot

Roligt att ni hade en trevlig kväll igår.
Här smällde och dundrade från morgon till sena natta.
Men jag tycker nästan att det är äckligare när det bara kom någon då och då än när hel...et bröt loss...för då låg jag platt på sidan och blev masserad runt öronen av matte =)
Jag kunde även gå ut(tillsammans med matte)i trädgården några gånger fast det smällde...för där känner jag mej ganska trygg men att gå runda när det är mörkt....nä....tror inte de...
Hej då från en ändå ganska modig liten kille=D
ps.hoppas att du får en trevlig runda med Lakrits idag.

2008-01-01 @ 13:08:09
Postat av: Wallander

Elliot, vad skönt att kvällen/natten avlöpte så fint för dig, öronmassage låter helmysigt förstår att du intog sidoläge!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback