Först kom...

... blixthalkan sedan kom snön.

Hela förmiddagen regnade det från & till och vid 14-tiden slog blixthalkan till, alla trottoarer blev glashala. Det dröjde inte länge förräns ambulanserna började gå i skytteltrafik. Otroligt hur snabbt underlaget kan förändras och hur livsfarligt det kan bli att vistas utomhus.

Vid 15-tiden hände det konstigheter även inomhus, först började ljuset blinka ett par gånger, sedan blev det plötsligt helt bäckmörkt och ljudet slocknade i radion. FAR berättade för mig att detta kallades strömavbrott. Efter ca 5 minuter så var ordningen återställd igen, ljuset kom tillbaka och likaså ljudet.

Planerna för mig ikväll skulle vara att jag skulle vara själv ett par timmar, 2-beningarna var bortbjudna och några 4-beningar fick inte följa med pga utrymmesbrist. Men det blev ändrade planer, jag blev hemjuden till Tyrus och hans flock istället vilket jag inte tackade nej till. MOR gick och lämnade mig och det var då fortfarande glashalt och MOR bad mig gång på gång att inte dra, för risken var oerhört stor att jag dragit omkull henne då.

När jag gått husesyn hemma hos Tysan så tog vi det väldans lugnt. Efter att vi hade ätit så var det strax därefter dax att gå ut på lilla kvällsrundan. Snacka om att få en liten väderlekschock, det var vitt vitt vitt överallt så långt ögat kunde nå, blixthalkan hade övertäckts av en massa snö. Jag gillar snö och blev överlycklig, jag var verkligen nöjd när vi kom upp igen, men lite spak över att Camilla skällt lite på mig för att jag stoppat något i munnen som jag inte borde, det trodde jag aldrig att hon skulle göra mot mig. Men detta var snabbt glömt sedan.

Vid 21.45 ringde Camillas mobil, jag hoppades att det skulle vara MOR, vilket det oxå var och det meddelades att dom var på väg hem. Efter en stunds väntan så klädde Camilla på sig och jag fick reda på att vi skulle gå ner och möta upp MOR i parken. Det var inte bara MOR som kom, hela flocken kom med LILLMATTE i täten med kameran i högsta hugg. Här kommer några härliga vinterbilder.
Här fick jag ett litet flatteryck:
image390
Tysan satte igång ett litet spårande:
image394

Mot samma mål...:
image392

Mina tass-avtryck (dock i lite annorlunda snöfärg)
image393

Vilket slut det blev på denna trettondagsafton!

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Ja, det var attans halt först, vi halkade också runt i skogen. Men sedan kom den härliga snön. Fast idag är det mest slask igen. Synd, jag hade velat ha snön kvar.

Trevligt att hela flocken mötte upp och inte minst att kameran fanns med.

2008-01-06 @ 11:37:54
Postat av: Elliot

Vilken snäll kille den där Tyrus!!Det var ju verkligen jättesnällt att du kunde få hälsa på hos honom istället för att vara ensam =)

Sen har jag en liten undran:Har du skavt av färgen från din nos lr? Det ser i varje fall ut så på bilden....

2008-01-06 @ 13:23:12
Postat av: Wallander

Jasså, så det är mest slask hos dig oxå Lakrits, ja säg den glädje som varar för evigt.

Postat av: Wallander

Ja Tyrus är oxå en jättesnäll kille. Hans matte sa idag att dom knappt märkte av att dom passat mig, jag uppförde mig jätte ordentligt.

Nej, nej ingen avskavt här inte, det är bara tungan som är på väg ut eller kanske in, jag minns inte riktigt.

2008-01-06 @ 19:09:17
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback