Idag fick jag äntligen...

... mitt nya dömjuka älghalsband.

Jag har väntat så länge på att ZOO-butiken skulle få in rätt storlek, 55 cm verkar visst vara en populär storlek. När du fick ditt i höstas Lakrits i stl 50 så kostade det 179:- dvs 3 kr 58 öre/centimeter. Att jag fått mitt först nu kan inte bara ha berott på populäritetstorleken det måste dessutom ha varit ont om älgskinn den senaste tiden för idag var centimeterpriset uppe i hela 4 kr 16 öre. Men som MOR sa, kosta vad det kosta vill gubben lilla, jag har lovat dig ett, MOR är snäll hon!

Jag skall säga att jag riktigt njöt när vi var ute och promenixade ikväll. Hoppas nu att min päls börjar växa till sig igen bara.

MOR smög dessutom lite med något annat som oxå var med hem från butiken, men jag fick bara kika lite granne ner i possen. Det var något för 4-beningar men tyvärr inte till mig sa hon, men jag hade gärna önskat att det var det för det verkade himlans spännande. Undrar varför hon köper 4-beningssaker och så är det inte till mig... undrar vem det då kan vara till... verkade faktiskt vara en tjej & en kill grej!

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Vad fräckt att ta mer betalt när du har fått vänta så länge. Men bra att det kom såklart, du kan ju inte få pälsen sliten på det viset.

Va? Vem kan sakerna vara till? Och varför inte till dig? Ibland är det svårt att begripa sig på tvåbeningarna. Är strutsen fortfarande slut?

2008-01-25 @ 22:37:32
Postat av: Wallander

Ja dom kan ta betalt dom där djuraffärerna och inte verkar dom skämmas heller.

Jag tror faktiskt att tjejsaken är till dig... MOR ville inte riktigt avslöja det heller... alldeles säkert beroende på att jag inte skulle sladdra.

Struts blir det nog ingen mer tyvärr, kommer inte riktigt ihåg vad orsaken var. Visst är det typiskt när man hittat något så smarrigt.

Förresten, dom där Lax-godis-bitarna som jag fick av dig i julklapp (jag tror det var av dig). När MOR luktade på dem igår så fick hon kasta sig ut i köket, sedan stod hon där en lång stund böjd över vasken och spred konstiga ljud omkring sig. Jag fattade inte ett dugg, visst luktade dom lite skumt men goda var/är dom!

2008-01-25 @ 22:51:59
Postat av: Lakrits

Va? Tjejsak till mig. Hurra. Jag vågade inte riktigt hoppas innan men nu....

Ja, det var av mig du fick dem. Hoppas de inte var dåliga på något sätt. Men synd att MOR din blev dålig. Matte tycker inte heller att fisk luktar något vidare men jag gillar det. Fast tyvärr får du nog inte fler såna då, du får hålla dig till Lakritskonfekten. Verkar vara okej godis ur tvåbeningssynpunkt.

2008-01-25 @ 23:45:55
Postat av: Wallander

Dåliga, nä det tror jag absolut inte att dom är... men med tanke på doften så skulle man kunna tro att dom var det. Men lakritskonfekten är godare & mer lättuggade och MOR tycker oxå mycket bättre om dess doft.

2008-01-26 @ 22:09:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback