Jag gjorde ett...

... tappert försök till lite mys!

När jag är hos Guinness så har jag fått tillåtelse att mysa med Lena i soffan och det ÄR verkligen mysigt.

Ikväll smög jag mig verkligen upp till FAR i soffan, först märkte han inte ett dugg och jag trodde att det var grönt, men när hela jag låg uppe på honom (vi har inte så bred soffa) så märkte han mig. Han sa till mig att gå ner och då gick jag längre ner i soffan och knökade in mig bland FARS fötter, fast det var inte riktigt det han menade.

Det gick inte helt idag, men jag tror banne mig att jag skall göra ett nytt försök en annan dag.

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Försöka duger...och försöka igen också. Kanske går det bättre nästa gång. Och kankse kan man vara olika framgångsrik beroende på vem som sitter i soffan. Vad tror du om din Lillmatte? Är inte hon mer bearbetningsbar?

2008-01-06 @ 23:15:39
Postat av: Sara

Försök se riktigt söt och tillfreds ut när du krupit upp i soffan, det kan hjälpa! Förhoppningsvis har din familj svårt att schasa ner dig när de ser hur du njuter. Här var det precis så det gick till, en gång i tiden. Massor av goda föresatser och principer flög all världens väg när vi såg hur underbart go Östen såg ut när han sov i soffan...

Postat av: Tessie

Jag har oxå försökt att ta mig upp i soffan men det går inte något bra.....men i sängen har jag lyckats, för när mina 2 beningar har somnat så sover dem och då smyger jag upp vid deras fötter och sen när de vaknar då ligger jag i mitten och de fattar ingenting, jag tycker det är lika kul varje gång.......Lycka till med nästa försök

2008-01-07 @ 13:55:53
Postat av: Wallander

Tack för alla bra tips... jag lovar att meddela om dom var användbara eller ej, när jag vågat pröva igen. Idag var det definitivt inte läge.

2008-01-07 @ 23:03:46
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback