Nu är det...

... konstaterat, MOR har inte fått tennisarmbåge, inte musarm hon har fått hundarm. Låter lite mysko, tänk att en 2-bening plötsligt kan få något som har med en 4-bening att göra.

Men ett armbågsspänne är inhandlat idag på förmiddagen och jag hoppas att det skall hjälpa till att avlasta smärtan lite från henne. Det skulle ju vara rent hemskt om hon inte längre skall kunna gå ut och gå med mig!!!

Jag har blivit mycket mycket bättre på att gå fint i koppel så det kan säkert också påskynda läkningsprocessen.

Nä nu skall jag vila mig lite, snart är det dags för avfärd till Lakritsskogen.

Kommentarer
Postat av: äldrematte.

Lakritsskogen..det låter nästan som i en saga :)

2008-01-19 @ 16:44:36
Postat av: Wallander

Det är den bästaste skog man kan komma till, man tror knappt det är sant, allt kan man göra där, spåra, apportera, busa, bada & så kan man bara promenera om man så vill.

2008-01-19 @ 19:24:15
Postat av: Lakrits

Ja det är verkligen en fin skog. Jag ska visa er särskilt fina ställen till våren, jag lovar att tvåbeningarna också kommer att gilla dem. Vi ska kanske grilla korv också vid tillfälle vid den där sjön med picknickbord.

2008-01-20 @ 15:37:59
Postat av: Wallander

Grilla korv??? mums... korv med bröd gillar jag och då gillar jag säkert att grilla oxå! Vi ställer upp, vi kan köpa goda grillkorvar med oss från Bulltofta Kött.

Lakrits, tror du det kan bli ett litet "dopp i baljan" oxå då? Det är väl nästan oundvikligt eller? Du såg så nära jag var förförra veckan, det såg så härligt inbjudande ut.

2008-01-20 @ 23:08:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback