Nu har det...

... införts nymodigheter i min flock.

FAR har börjat träna på GYM & gå upp för alla trappor när han inte har mig med sig, MOR har börjat promenera varje dag, ja alltså en lång tur förutom alla dom andra med mig. Har hört att dom pratar någonting om BEACH 2008, men jag vet inte riktigt vad dom menar. Sedan har jag hört rykte om en resa till Sicilien, gud vad roligt det skall bli att få komma dit... för visst måste jag väl få följa med dom, eller, jo, det måste jag för var skulle jag annars vara?

Idag fick jag & Tyrus följa med MOR & Camilla ut. Vi fick en stunds kissechanser i början av rundan men sedan var det till att försöka hinna med dom, fy farao vad dom pinnade på. Men jag måste säga att vi klarade av det riktigt bra vilket 2-beningarna oxå påpekade ett flertal gånger och dom sa att vi skulle få följa med fler gånger. När vi kom tillbaka till M-parken fick vi återigen lov till att kissa lite.

I parken träffade vi Sigge och hans husse. Jag & MOR följde faktiskt med dom hem för att hämta ett par nycklar. För det är så här att snart skall det komma en flockmedlem till till världen i Sigges flock och det kan ske antingen på dag/kvälls och/eller nattetid och då kan det bli så att vi skall hämta hem Sigge till oss och se till så att han får mat & vatten och slipper att vara ensam.  

Ja vi får se vad det blir av med allt framöver... dvs hur länge nymodigheterna varar.


Kommentarer
Postat av: Lakrits

Inte för att verka nosvis men om du ska med till Sicilien får din mor nog börja se om vaccination inom det snaraste. Jag har en känsla av att du inte ska med...tyvärr...eller inte för där är nog himla varmt och det är inte skönt för oss fyrbeningar. Men alla planer kan ändras innan de verkställs, det är en sak som är säker. Och för min del förstår jag inte varför tvåbeningar är så resglada. Borta kan vara bra men hemma är bäst!!!

2008-01-08 @ 00:15:32
Postat av: Elliot

Ja e lyckligt lottad med en icke resglad 2-bening=)

Walle du kan fråga din Mor ifall hon behöver sådana där "gå-stavar" för i så fall finns det ett par här hos oss i kartong o ej använda.

2008-01-08 @ 14:23:37
Postat av: Wallander

Lakrits, var väl rädd för att någon skulle säga att jag inte skulle få följa med. Men den tiden den sorgen, det är säkert någon som erbjuder sig att ta hand om mig. Har svårt för att tänka mig att inte ÄLDREMATTE & LILLMATTE vill rå om mig lite extra.

Postat av: Wallander

Jag tror faktiskt att jag kommer att överleva även om min MOR & FAR åker bort från mig en vecka, värre blir det kanske för LILLMATTE!!!

MOR tackar för erbjudandet om stavarna, men det finns 2 par i tryggt förvar här redan.

2008-01-08 @ 22:15:28
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Lakrits

Jag har inte sagt att du inte får men jag har mina misstankar. Fast jag vidhåller att hemma är bättre. Min matte är inte heller så resglad, i alla fall inte just nu för hon vill att vi ska kunna åka tillsammans och då måste det vara hundvänligt. Stockholm blir bra, det är lagom avancerat för oss.

2008-01-09 @ 00:10:03
Postat av: Anonym

men älskade lilla valp! det kommer bli så skoj att skämma bort dej med massa mat och goos!:D bara du är snäll :)

2008-01-09 @ 11:41:56
Postat av: Lakrits

Va? Vem är valp? Och vem ska vara snäll? Walle är snäll men ingen valp längre.

2008-01-09 @ 12:47:46
Postat av: Wallander

Inte vet jag "vem" som anser att jag fortfarande är en valp, ja det skulle i så fall vara att jag är en SNORVALP...

2008-01-09 @ 22:33:48
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback