Nu skiter jag...

... i det här och går & lägger mig törstig och hoppas på bättre service imorgon.

I över en timme har jag legat nästan med nosen i min vattenskål och 2-beningarna har inte fattat att jag ville ha vatten... dom har bara suttit/legat där inne i sina soffor och tittat på "dumburken".

Min fråga är: Skall inte 4-beningar alltid ha tillgång till färskt vatten? Inte kan det väl vara för mycket begärt, eller? 

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Va??? Är det så illa? När jag var hos dig noterade jag att vattnet i din skål tog väldigt fort slut, dvs den rymde inte så mycket. Men det är ingen ursäkt. Vatten är det minsta du kan kräva.

2008-01-05 @ 00:13:39
Postat av: MOR

Men Wallander lille, du måste säga lära dig säga till, vi kan inte titta till din skål titt som tätt. Men snart snart så skall jag fixa så att du får dina nya skålar som dessutom står på fot och där är båda skålarna lika stora.

Postat av: Elliot

Åååhhhh,stackars lille du =( Så himla taskigt asså!
Hoppas att du kan få dina nya skålar så snart som möjligt.....synd att vi köpte "fel" sort åt dej annars hade du ju haft den redan nu.

Under tiden tycker jag att du gör så här:hoppa upp med tassarna på vasken o peka med nosen på kranen...asså kom ihåg:kranen mot kranen :-D

2008-01-05 @ 13:49:48
Postat av: Wallander

Äsch jag förstorade kanske det hela lite, ni får inte uppfatta det som att det här händer dagligen.

Elliot inte köpte ni fel, ni kunde väl inte veta... men jag tror det blir hur bra som helst när de nya väl kommer på plats.

Blir det aktuellt igen så skall jag testa ditt förslag.

2008-01-05 @ 23:22:53
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback