Äntligen...

... blev det lite bus här i huset, har i ärlighetens namn varit lite dåligt med det medans MOR varit borta. Så klart har jag haft det jättebra med FAR & ÄLDREMATTE men de vet inte riktigt hur de skall aktivera mig, dvs att hjärnan min måste  aktiveras lite extra varje dag. Visst fick jag massor med social träning, har varit på flera Espresso House caféer, varit hos Patrik och ätit lunch m m.

Igår kväll fick jag apportera lite, likaså idag och ikväll kom Lakkan med sin matte in till stan. Vi började med att gå en lång promenad i Pildammarna denna härliga kväll. På slutet av rundan träffade vi på Guinness och hade sällskap med honom hem. Men innan vi skulle gå hem blev vi bjudna på glass, men tyvärr kom den upp direkt, det blev nog lite kallt i min mage. När vi sedan gick förbi fontänen så ville jag så gärna bada, jag kände mig väldans varm & svettig. Trots att MOR sa nej, så lyckades jag ta mig i, då blev MOR ganska arg om man säger så och hon rycker till ordentligt i kopplet och sedan kunde jag bada hur mycket jag ville för halsbandet mitt gick i sönder och jag vägrade att komma när MOR kallade på mig. Då bara gick hon sin väg, likaså Lakkan & Marie, jag blev skraj och sprang så klart efter. När jag sedan fick se MORS uppsvullnad på handen fick jag lite dåligt samvete, ringen på halsbandet hade tydligen träffat lite illa.  Jag gick sedan snällt med hela vägen hem.

Sedan var tanken att vi tillsammans skulle titta på apporteringsfilm med syfte att vi alla skulle lära oss mera, men jag tyckte det var skittråkigt så jag uppvaktade Lakkan istället, det var roligare men jag var inte så lyckosam eftersom att jag hela tiden kom i vägen för TV:n och då kördes jag så klart bort. Jag gjorde flera försök men samma visa om och om igen, så till slut så gav jag upp. Innan Lakkan & Marie skulle åka hem så blev det korvgrillning på våran balkong. Lakkan är nog lite höjdrädd... hon gillade nämligen inte att gå ut på balkongen. Vi får träna lite på detta varje gång hon kommer så att hon får vänja sig successivt.

Jag höll nästan på att glömma att berätta... idag har jag fått en Biabädd som jag önskat mig så himlans länge, jag hoppade i och provlåg den direkt, det kändes svalt och skönt, men sedan har jag ratat den, kan inte riktigt förklara varför det plötsligt inte kändes bra att ligga i den... kanske vänjer jag mig (hoppas det för annars är jag rädd för att MOR inte blir så himlans glad).

Oj, nu blev klockan så där mycket igen... bums i säng gäller nu för annars orkar jag inte komma upp imorgon bitti och missa träningen imorgon vill jag inte.

Kommentarer
Postat av: Vittra

Då är allt i sin ordning nu då! Vilken tur att din MOR kom hem igen. Jag lovar att du kommer gilla din Bia sen Walle. Den är störtskön att ligga i. Man kan slänga sig i den hur som helst. Ligga lite halvvägs i den, rak med alla tassar framåt, eller i luften. Å min favorit, som en liten boll. Biabädden passar till allt.

Postat av: Viggo

För några månader sedan fick även jag en efterlängtad Bia. Men jag reagerade precis som du Walle, min soffa är mycket skönare att ligga i. T.o.m. golvet föredrog jag framför Bian. Matte såg inte glad ut... Men nu har jag insett fördelarna med Bian, och ligger i den rätt mycket. Den vinner i längden Walle, så ge den en chans!

2008-07-13 @ 08:32:19
Postat av: zico-bus

På tal om BIA-bäddar. Jag har en som är jätteskön och passar mig precis, men det som är konstigt är att Nelsons som är mycket mindre och ganska så gammal (12-13 år)är ännu skönare. Men där får jag bara ligga när inte Nelson ser mig. Gissa hur han gör för att köra bort mig!?!?! Han lägger sig OVANPÅ MIG :D

Måste vara skönt att MOR kommit hem Walle, så det blir lite ordning på torpet :) Vi ses kanske i veckan?

Tassar&Kramar

Z&H

2008-07-13 @ 11:28:32
Postat av: Wallander

Tack för att ni hjälper mig att få MOR till att fatta att det kan ta lite tid att "ligga in" sig på nya platser.

2008-07-13 @ 20:25:48
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback