TACK SNÄLLA MOR...

... för att jag fick bada/apportera i dammen på fältet ikväll, det var en riktigt fin damm du hittade åt mig. 

Klarade jag mig bättre idag än i lördags MOR? Ja, jag vet att jag tvekade på apporten som du kastade långt ut och där jag fick solen emot mig + att den speglade sig i vattnet, men jag tog den utan problem från andra hållet när vi gick runt dammen ett kvarts varv. Avlämningarna, vänta på skakningskommandot klarade jag väl oxå bra, eller? Ja jag vet att du fick påminna mig en del om vad som gäller när jag är på väg upp, men jag släppte inte, men vet du jag glömmer så lätt. 



Visst var jag lite purken när vi skulle lämna fältet utan att jag ens fått leka med någon av alla de 40 lösspringande hundarna på andra sidan. Men när jag sedan fick bära bomerangen hela vägen hem och dessutom gå lös så purkenheten som bortblåst.

Ja ibland glömde jag även bort att du sagt till mig att gå fot, men jag satte mig och kollade så att du var med:

Kontakten min kan man väl inte klaga på...?

... När snälla tanten/fabrorn står på sin balkong och kastar ner godis åt mig. Vet ni, jag har en egen godislåda ute på deras balkong. När jag är lite sugen, kan jag bara busvissla och vips så kommer någon av dom ut. Bra va?

Jag tror inte att jag hade överlevt dagen om jag inte fått badat, det har varit så varmt så varmt hela dagen. TACK än en gång MOR!

Kommentarer
Postat av: Tessie

Vilken lyckost du är som har en egen godis balkong känner du många sådana snälla? här finns inte ens balkonger där jag bor så det kan jag aldrig hitta någon så bra.

I morgon när vi träffas så får vi säkert oxå bada min matte tycker det är så kul med vatten apportering och jag tycker det är så kul att göra snygga avlämningar för då får jag korv av henne och det är min favorit.

Sov nu gott så ses vi i morgon.

Postat av: Wallander

Nä, det finns faktiskt bara den här balkongen där det bor så snälla 2-beningar. Om du kommer hit till mig någongång så tror jag att dom gärna ger till dig oxå för dom är så hundkära (framför allt när det gäller charmiga flattar).



Jag ser fram emot imorgon, hoppas jag oxå kan göra mig förtjänt av lite korvar då. Jag tänkte bjuda 2-beningarna på lite fika, vad tror du Tessie, tror du dom skulle uppskatta lite kladdkaka?

2008-07-28 @ 23:59:19
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Tessie

Alla gånger att kladdkaka går hem hos 2 beningarna! Min matte sa att det låter väldans gott.

2008-07-29 @ 02:11:30
Postat av: Shiva & Vittra

Walle - vill du lära oss att busvissla så där häftigt att det regnar godis från balkonger? Matte vägrar att tala om / visa hur man gör :-(

2008-07-29 @ 08:01:49
URL: http://shivaovittra.blogg.se/
Postat av: Wallander

Shiva & Vittra, självklart lär jag er, men jag tror att det måste läras in under just denna balkong!! Ni är oxå mer än välkomna på stadsbesök.

2008-07-29 @ 09:44:12
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: MOR

Ja du Walle... du var riktigt duktig igår så ok du förtjänar väl ett par försök till. Men det gäller att du bjuder till lite extra framöver, glöm inte det!

2008-07-29 @ 16:12:26
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Lakrits

Vad roligt att det gick så bra igår tycker jag och Matte!!! Heja heja heja.

2008-07-30 @ 21:53:15
URL: http://vildhunden.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hoppsan, mitt inlägg hamnade fel. Jag menade ju med apporteringen igår. Ojojoj. Men badet i dammen ser väldigt skönt ut. Man riktigt ser hur du njuter.

2008-07-30 @ 21:54:07
Postat av: Lakrits

HJÄLP! Nu blev allt fel!

2008-07-30 @ 21:54:34
URL: http://vildhunden.blogg.se/
Postat av: Wallander

Lakrits... har det börjat så fortsätter det (tror det gäller en massa saker)! Men jag tycker det är lite kul när det blir lite fel ibland här och var.

2008-07-31 @ 00:37:21
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback