HEJA SVERIGE...

... FRISKT HUMÖR!!!! ZLATAN har äntligen hittat rätt igen. Jag hade förvisso tippat 1-2, så jag föll på slutresultatet men jag hade rätt lag som vinnare. Jag är ju med på FARS EM-tips och där ligger jag än så länge på 2:a plats, vilket jag är skitnöjd med, men det kan svänga fort i fotboll har jag förstått så det gäller att njuta så länge man kan.

Annat som har hittat rätt igen är min svans, nu tror jag att den svarar på mina signaler som den ska. Skönt, nu är nog snart mina badrestriktioner över. Jag har frågat MOR när jag får bada igen men hon kunde inte svara... så det blir väl till att googla lite på vattensvans om det inte är så att någon av er där ute har svaret på hur länge man måste vänta efter att ens svans är bra.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Heja Zlatan!! Vilket mål... huset i Genarp gungade av glädje-rop!! Hade tippat samma som ni, men vem bryr sig när rätt lag vann?? =)



Hoppas på en spännande match på lördag som jag får avnjuta på jobbet!

kramlei kram från oss

ps: nu har vi flyttat ;-)

2008-06-11 @ 21:10:04
Postat av: E mma, S & K

Oopps!! Namnet föll bort i förra inlägget.... Det va vi!! ;-)

kram igen

2008-06-11 @ 21:10:58
Postat av: Lakrits

Vi är ganska ointreserade av fotboll jag och Matte. Åtminstone när det gäller att titta, jag kan tänka mig att lira lite själv. Men vi hoppas att det går bra för dig med tipset!!! Och såklart kul att det gick bra för Sverige!

Postat av: Vittra

Skönt att det har blivit lite svalare nu så du inte behöver sakna badandet så.



Kan glädja dig att "syrran" haft "hängsvans" en gång men hon har aldrig fått det igen. Å hon (å jag) badar nästan jämt - året om.

2008-06-12 @ 15:36:17
URL: http://shivaovittra.blogg.se/
Postat av: Wallander

Vittra, det låter ju bra, då kanske jag kan ha turen och klara mig ja oxå framöver.

2008-06-12 @ 23:17:53
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback