Stackars...

... otränade MOR.

Hon skulle bara snabbt cykla hem till MORMOR (som normalt tar ca 30-40 min t/r) och sätta en bukett blommor och en fin inramad bild på mig och Tarzan, allt för att överraska MORMOR när hon kommer hem imorgon. MOR dubbelcheckar så att hon har rätt nycklar med sig och sedan cyklar hon glatt iväg. Väl framme sätter hon nyckeln i smäcklåset och vrider om sedan sätter hon den andra nyckeln i 7-tillhållarelåset och försöker vrida om vilket inte går. Hon fattade absolut ingenting och tänkte att om det verkligen kunde vara så att dom bytat ut låset för att vi inte fick lov att uppvakta henne. Vad gör MOR sedan, jo hon ringer på grannen och ber honom ta hand om sakerna tills imorgon och sedan sätta ut dom vid dörren imorgon. Men se det var han inte intresserad av, han skyllde på att han inte var bra på att ta hand om blommor! Ny idé kläcktes och MOR satte sig på cykeln igen och cyklade ut till ett annat grannpar som för sommaren flyttat ut till sin kolonistuga men som passat MORMORS blommor och alltså nyckelinnehavare. Detta blev en tur på ca 20 minuter till. Väl framme så visade det sig att dom lagt nycklarna hemma hos sig för att dom inte behövde vattna något mera. Men nu löstes problemet genom att MOR fick låna ett par av deras hemnycklar för att komma in deras lägenhet och hämta MORMORS nycklar. Så det var bara för henne att hoppa på cykeln igen och cykla tillbaka samma väg. Äntligen kom hon in och kunde arrangera lite fint på köksbordet innan det var dags att cykla hem igen.

Efter 2 timmar var MOR hemma igen, duktigt trött skall jag be att få berätta (och imorgon kommer hon väl att gnälla över att hon har träningsvärk).

Måtte nu MORMOR uppskatta uppvaktningen (trots att vi inte fick uppvakta) för annars tror jag MOR blir lite besviken efter allt trixande.

Kommentarer
Postat av: Carina

Det var bra jobbat av din MOR vill jag säga. Men jag hängde inte med det där med nycklarna. Var det fel nyckel eller vad hände?

Postat av: Lakrits

Ja det var då sannerligen besvärligt för din Mor. Tur att du kunde trösta och pyssla om henne när hon kom hem igen :=)



2008-06-18 @ 22:27:32
URL: http://vildhunden.blogg.se/
Postat av: Wallander

Ja det var inte en nyckel som passade till deras dörr i alla fall, men det var nyckelparet som MOR fått av dom (men aldrig prövat). Mysteriet får nog en upplösning imorgon... då dom är hemkomna och fått en god natts sömn.



Om det är något jag är bra på, så är det att trösta!

2008-06-18 @ 22:37:33
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Sara, Östen och Sudden

Oj vilket joxande din MOR fick utstå för att överraska!!! Hoppas nu att MORMOR blir riktigt glad!

2008-06-19 @ 19:25:46
URL: http://pojkarnavov.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback