Bomblarm...

... och bankrån och bilexplosioner har det varit i Malmö idag.

FAR & jag fick faktiskt pga av allt detta en liten hektisk förmiddag, vi var ju bara tvungna att ut och kolla läget. Det tjöt bra om öronen, men kul att se alla poliser mm in real action. Det surrade oxå rejält från luften där helikopetern försökte få syn på förövarna.

Jag försökte få FAR till att låta mig vara med i sökandet... men han sa att det redan fanns andra 4-beningar som var inkallade för just detta ändamål. Jag får väl försöka hålla mig framme bättre nästa gång eller så får polisen kalla in mig i efterhand om dom inte lyckas hitta brottslingarna.

Att dom där brottslingarna skall få hålla på som dom gör, jag fattar det inte riktigt... och varför så mycket på en och samma dag i min stad? Jag tror det är dags för oss flattar att ta i med hårdtassarna snart och rensa upp lite...


Kommentarer
Postat av: Vittra

Hade du Wallander fått ge dig ut och rensa bland buset hade ju alla snälla poliser blivit arbetslösa ju... Så kan man ju inte ha det. Men du kunde ju fått ut och spåra upp just dessa busarna tänker jag. Poliserna har ju redan missat dem verkar det som.

Postat av: emma, & snart krut

Hej på er!
Ja igår var det väl livat värre i Malmö!! Jag ska tala om för dom på jobbet att det finns en duktig flat-kille som gärna hjälper tillnär det behövs :D
ha en trevlig helg!
krameli kram
ps: ses vi på söndag?

2008-03-07 @ 15:51:19
URL: http://dualdogs.dinstudio.se
Postat av: Wallander

Vittra, tänkte inte så långt... men uppenbarligen så hade dom behövt min hjälp, verkar som om busarna fortfarande är på fri fot.

Emma, ja det kanske skulle vara bra om du kan lägga ett gott ord för mig. Vi kan ju prata mer om det på söndag när vi ses.
Ps. jag har hört att min MOR skall baka & ta med sig smarriga vaniljbullar, det tror jag kan sitta fint i lilla maggen.

2008-03-07 @ 22:30:05
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Lakrits

Ojdå vad stökigt i din stad. Vi märkte ingenting av det på kvällen.

Jag tyckter kanske det låter lite farligt att ta fast såna där tvåbeningar. Tänk om du skadas och inte kan leka med mig sedan. Fast du får gärna komma till skogen och haffa nerskräpare. Men dom är nog inte så farliga, det som hände igår lät mycket värre.

2008-03-07 @ 23:04:55
Postat av: Wallander

Lakrits, jag tror att poliserna gett upp hoppet, i alla fall tillfället framåt kvällskanten.

Med tanke på hur kul det var när vi träffades sist så kommer jag mer än gärna till Lakritsskogen :-)

2008-03-07 @ 23:14:08
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback