Efterlysning...

... MOR hittar inte kontaktknappen på mig, hon letade & letade även idag på träningen. Antingen så sitter den väl gömd eller så har jag tappat den eller så har den aldrig ens funnits med .... undras om den kan finnas kvar i Åkarp, får kolla detta med Margareta imorgon.

Ar det någon som vet OM och i så fall VAR man kan köpa extra kontaktknappar?

Börjar bli lite brådis är jag rädd för...

Kommentarer
Postat av: Lisa

ha fin blogg.

Postat av: Enzo

Det är så att våra kontaktknappar sitter på lite olika ställen. Ibland är den lite svårare att hitta bara. Får se om GB har lite mer tips i morgon om var den kan sitta på dig. Hoppas nu att vägarna är körbara i morgon så jag och matte kan ta oss ner till Lomma.

2008-03-23 @ 22:03:46
Postat av: LINN

söt blogg=)

2008-03-23 @ 22:09:28
URL: http://landerssoon.blogg.se
Postat av: Vittra

Din knapp sitter nog kvar Wallander. Men ibland blir det glappkontakt... Min knapp fungerade väldans bra i dag sa min matte. Men det gör den inte alla dagar. Iaf enligt henne... JAG tycker alltid att den funkar!

2008-03-23 @ 22:10:01
URL: http://shivaovittra.blogg.se
Postat av: Wallander

Enzo, det finns ingen på mig, jag lovar att MOR har kollat var endaste del på mig. Sedan kan du hälsa din chaufför/matte att det finns ingen snö i Lomma i alla fall (det checkade vi åt er i eftermiddags)

2008-03-23 @ 22:29:21
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Wallander

Vittra... är det någon glappkontakt så är det nog tyvärr bara i MORS mun.

Jag är glad för din skulle, dvs att din matte var nöjd med med dina insatser idag, det är mer än vad jag kan säga att min matte var. Hon var rätt nedstämd... men hon sa något i bilen hem om att det är en ny dag imorgon och det lät ju hoppfullt.

2008-03-23 @ 22:35:42
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Enzo

Nähä, tur ju att du är 2 år nu då när MOR upptäcker att du inte har någon kontakt. För då har garantitiden gått ut säger matte och man kan inte längre lämna tillbaka det man köpt för att där saknas grejor eller är andra fel.

Men jag tror inte MOR skulle vilja lämna tillbaka digäven om det missats en kontakt i produktionen av dig :-)

2008-03-23 @ 22:36:48
Postat av: Wallander

Ha ha, du e för rolig du Enzo!

Förresten vet ni vad vår kurstränare sa idag till MOR på inkallningen? Nej, hur skall ni kunna veta det ni var ju inte ens där. Jo han sa så här: Du Helene, det verkar ju som om han vill ha lite kontakt med dig i alla fall, han tycker nog om dig trots allt. Han skall bara veta att jag avgudar min MOR men för det behöver jag väl inte stirra på henne hela tiden eller måste jag det?

2008-03-23 @ 22:48:52
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Enzo

Det låter som om du och jag kör samma stil Wallander med våra mattar. Vi gillar dem ju men de ska ju inte inbilla sig att de är det enda intressanta här i livet... Matte har fått för sig att jag ska titta på henne när jag lämnar av apporterna. Varför det? Hon ser väl var den är någonstans och kan ta den utan att jag tittar på henne???

2008-03-23 @ 23:01:09
Postat av: Vittra

Ja det där med att titta på sin husse eller matte hela tiden är ju överskattat! Man VET ju hur de ser ut! Det tänker jag aldrig göra... Det är ju bättre att hon tittar på MIG. Jag är ju dessutom mycket sötare ;-)

2008-03-24 @ 07:58:27
URL: http://shivaovittra.blogg.se
Postat av: Isa

Du, Walle! Jag har sett att din MOR är väldigt rolig och intressant idag! Hon blev väldigt glad av det kan jag tipsa dig om! Du kanske kunde få en extra favör om du också tog tillvara det! Min Mamma blev väldigt andfådd när du bara ville titta på Vira hela tiden och inte på henne! Hon tyckte det var lite kämpigt! Men visst älskar du din MOR! Det såg vi klart och tydligt idag! Jag tror att våra mattar får samarbeta lite för att få rätt på oss och "sina problem"! Nospuss!

2008-03-24 @ 21:11:11
Postat av: Wallander

Ja du Isa, jag fick i bilen hem allt höra talas om HUR BRA det fungerade mellan dig & min MOR alltså. Jag vill så gärna göra MOR glad men det är lixom något som gått lite snett från början och det lär nog ta lite tid att rätta till... men vi är på rätt spår.

Du får hälsa din matte & be om ursäkt på mina vägnar för mitt ointresse för henne... men vi kom lite väl nära Vira och vinden låg på så att jag fick doften rakt i nosen och jag kunde helt enkelt inte koncentrera mig det minsta på något annat.

Jag tycker att vi skall göra ett nytt försök en annan dag, fast kanske inte när du löper istället!!!!

2008-03-24 @ 23:43:06
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Tessie

Det som gömms i snö.........kanske knappen finns där under?

2008-03-25 @ 07:58:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback