Imorgon...

... skall något annorlunda visst hända.

Jag, Elliot, Castor & Vira (tror bara det blev vi 4:a) skall tydligen utsättas för något i ett projekt som heter: "Vem är hunden" Hm, låter lite kymigt, men jag är med på allt kuligt och detta blir säkert kuligt. Brorsan Enzo har utsatts för detta under lite längre tid redan, för oss blir det vid 2 tillfälle. Vi skall träffas kl 09.00 i Lomma BK:s klubbstuga. Det kommer förmodligen börja med att Göran & Bea presenterar sig själva och hur de tänkt sig det hela. Sedan lutar det åt  att vi får kolla in brorsan Enzo på film under tiden som det skall fikas. Det lär bli rätt många både 2- & 4-beningar som kommer att vara med under dagen, så risken är stor att det blir mycket "publik" om inte de andra väljer att träna annat under tiden som "vi" utsätts.

Jag har hört talas om några viktiga saker inför morgondagen och det viktigaste är: TAG MED GODIS & ev täcke TILL HUNDEN!

2-beningarna bör se till att klä sig varmt och inte glömma mössa & vantar, regnkläder kanske oxå är bra. Detta gäller även LILLMATTE, hon får absolut inte glömma sina torgvantar för det lär bli kallt om fingrarna annars när hon hela dagen skall agera fotograf.   

Jag har lite svårt för att koppla av just nu, oavsett var jag än lägger mig i lägenheten så finns det en underbar doft av nybakade vaniljbullar, det går alltså inte komma till ro, doften gör mig konstig. 

Elliot, MOR har berättat för mig att du skall få en alldeles egen bulle imorgon, hon vill hjälpa dig att att öka lite i vikt... rykte går nämligen att du är lite "spinkig".  Visst det är svårt att gå upp i vikt om man knappt äter något, finns det verkligen inget som du gillar jätte mycket som du kan få varje dag?  

Förresten, visst är det coolt värre att ha en brorsa som är filmstjärna redan i så unga år, det är det minsann inte alla som kan skryta med!

Kommentarer
Postat av: Enzo

Hoppas ni fick en riktigt bra dag tillsammans med mina kompisar Göran och Bea. Men har du någon gång hört talas om en filmstjärna som inte är med på premiärvisningen av en film där han spelar en av huvudrollerna? Även om det nu bara är en film som ska användas för att visa hur Göran lyckas med ett av sina "projekt" i den utbildningen han går i Brukshundsklubbens regi.

2008-03-09 @ 11:55:48
Postat av: Lena och G & G

Hoppas det blev en riktigt lyckad dag idag. Blir du också filmstjärna nu, Walle?

2008-03-09 @ 17:09:09
Postat av: Lakrits

Jag fick inte se någon skymt av dig när du filmades. Det enda jag såg av dig var när du hoppade ur bilen. Snyft. Det var trist idag tycker jag. Tur att matte inte stannade så länge.

2008-03-09 @ 17:54:22
Postat av: Zico-BB

Halloj Wallander!
Enligt min matte så var du en riktig filmstjärna idag. Vilket fint sök på köttbullar! Superbra! Målvedvetet, koncentrerat, fokus - ja allt! Men akta dej för din matte nu - hon kommer att boxas och putta på dej hela tiden - fast det kanske bara är mysigt.
Tassar och Kramar
Zico-BB med Matte
PS. Vill egentligen inte berätta, men matte tycker du är så söööööööt!

Postat av: Wallander

Enzo, jättesynd att du inte fick vara med på premiärvisningen, men ibland kan det bli så. Men det var superroligt att se vilka framsteg du gjort. Extra kul var det att se dig på det där stället med alla roliga saker och pricken över i:et var när kaninen plötsligt dök upp och du satte efter den. Vi fick berättat för oss att Bea i det läget fick hålla upp och filma av någon anledning...
Men ni har verkligen gjort ett strålande arbete tillsammans!
Men jag kan berätta att Göran blev lite paff där i slutet av filmvisningen, dvs när han fick se tillägget som gjorts rörande hans lilla bilepisod. Det var jätteroligt att träffa dina kompisar.

2008-03-09 @ 19:10:41
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Wallander

LGG,ja jag fastnade nog allt på filmen men... filmstjärna, nej det är nog inte riktigt min melodi, man bör då ha mycket bättre kontakt med omgivningen.

2008-03-09 @ 19:14:24
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Wallander

Lakrits, synd att ni inte stannade längre... jag tror att din matte hade kunnat fått en hel del utbyte av att bara ha kollat in oss "filmstjärnor". Men förhoppningsvis så kan ni vara med hela tiden nästa gång istället.

2008-03-09 @ 19:17:14
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Wallander

Zico, ja det var väl tur att något satt som det skulle. Vad som skall hända träningsmässigt framöver är jag väldigt spänd på, att det kommer att bli förändring betvivlar jag inte alls.

Jasså din matte tycker jag är sööööööt, hälsa & tacka, vänta lite... MOR mumlar något om inställsamhet, jag fattar ingenting!

2008-03-09 @ 19:24:37
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: emma & skott

Hej på er igen!
Det va verkligen jätteroligt att se er in action idag! Du e´ verkliget en super cool kille Wallander!! Det märks att du är trygg med ett bra självfötroende....
Hoppas att ni hittar ett bra sätt att boxas på =) utan att någon blir skadad ;-) Sorry att vi inte hann kolla på läggandena, men det kommer säkekrt fler gånger. Annars får ni höra av er så kanske vi kan få till en träff.

Ha en skön söndags kväll & bra vecka!
kram från den bruna hermelinen med matte

2008-03-09 @ 20:08:31
URL: http://dualdogs.dinstudio.se
Postat av: Anonym

Hallå, man behöver faktiskt inte vara inställsam för att tycka att Wallander är söt! Han är sööööt, så det så

2008-03-09 @ 20:32:03
Postat av: Wallander

Oj, ikväll haglar visst komplimangerna...

Emma, snabbheten vid läggandet under gång, hänger med största sannolikhet ihop med "ointresset", men det skall bli andra bullar framöver!

2008-03-09 @ 22:17:08
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Elliot

Andra bullar ja....det blev visst ingen bulle idag till spinkisen =(
Vet e f-n var jag får engergin ifrån...men den finns...ja ni såg själva idag lr hur?
Å du,bara slicka i dej av komplimangerna=0D
hej då från din störige bror E

2008-03-09 @ 23:28:07
Postat av: Wallander

Elliot, fick du ingen bulle, fy vad tjaskigt. Du jag lovar att se till att du får en nästa gång vi träffas... jag skall tydligen oxå få smaka om jag kan lockas ända fram till bilen!!!! Wienerbröd skall tydligen vara bra lockbete så då duger säkert även smörvaniljbullar.

2008-03-09 @ 23:58:30
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback