Lite bilder...

... från GB-dagen, Göran & Bea dagen allstå.
Detta är köttbullsGöran (Bea får försöka fångas på bild på nästa träff, hon gömde sig bakom videokamera mest hela tiden):
image435
Matte var tar du vägen undrar Vira:
image436
Nä nu orkar jag inte vänta längre... nu kommer jag:
image437
Här är Elliot passiv, nä kanske inte helt:
image438
Men vad gör det när han bara fullständigt ÄLSKAR sin matte:
image439
Här är "Pondus-Micke" (Görans ord efter inledningspromenaden) med Castor:
image440
och här ligger husse på knä och ber sin hund att ta dummien istället för husses arm:
image441
Hund & matte har bara ögon för varann, vilken kontakt. Du & jag matte! (Ulrika & Isa):
image442
Snyggt... klar 1:a placering i helgen!!! (enligt min mening):
image443
åsså till slut någon bild på mig oxå. Köttbullstestet var gårdagens höjdpunkt:
image444
Här prövade vi på busleken, kanske inte lika kuligt som med Bea...
image445

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Fina bilder! Till din MORs försvar vill jag bara säga att det är ju inte så konstigt om någon helt ny är kulig och spännande. Vi kan ju våra mattar och morar rätt bra, inte så lätt för dem att komma på nytt hela tiden. Det är ju lite av det fina i kråksången också att man kan varandra bra. Matte är mindre lynning nuförtiden. Det tycker jag är bra.

2008-03-11 @ 08:55:00
Postat av: Vira och Viras matte

Ohh, så fina bilder! Du är en jättefin fotograf Frida! Matte och jag "tränar" lek varje kväll på köksgolvet. Din och min matte ska kanske ha lekkurs tillsammans? Just nu har vi kommit in från en härlig vårpromenad och lite apporteringsträning.

2008-03-11 @ 16:49:49
Postat av: Elliot

Måste vara lättare att ha lek som uppdrag!Matte fick veta att hon skulle låta mej "lätta på trycket"(å då menade dom inte gå o kissa).Så att min överskottsenergi inte pyser över.
Jag tyckte att det lät som en bra läxa men det var sämre med min matte....
/E-type

2008-03-11 @ 18:25:40
Postat av: Enzo

Hi, hi, hi, kul att läsa om era läxor och veta att jag och matte redan gjort vår :D

Men å andra sidan lär man sig ju hela livet så vi kan inte koppla av utan fortsätter att lära oss tillsammans ändå.

Kan säga att matte också försökte med att det är klart att jag kom in till Bea eller Göran vid apportering för de hade ju inget gammalt "i ryggsäcken". Den undanflykten höll ju inte riktigt insåg matte till sist och slutresultatet blev ju bra. Så bara kämpa på, ni kommer att fixa det tillsammans alla!

2008-03-11 @ 19:11:38
Postat av: Lakrits

GB fick mig förresten att tänka på glass. Blir det riktigt varmt till sommaren kan vi ju byta ut korven mot glass någon gång. Jag har fått mjukglass av matte och det är väldigt väldigt gott när det är varmt ute. Kulglass är också en höjdare. Finns ju många utan choklad. Bägare är bäst att äta ur, strut är svårt, då måste man liksom "norpa" av den ovanifrån annars trillar glassen ut och ner på marken. Det går ju att äta där också men matte klagar på att jag kladdar då. Du har ju förresten världens glass palats mittemot din port. Att du inte har sprungit där i tid och otid.

2008-03-11 @ 21:14:45
Postat av: Wallander

Lakrits, det VAR jätte spännande med Bea, jag kände den underbara doften av hennes tik, så det var väl inte så konstigt att hon blev så populär!

Postat av: Wallander

Jag säger bara: DET KAN INTE ALLTID VARA SÅ LÄTT FÖR VÅRA MATTAR & HUSSAR HELLER som alltid måste vara SÅ tydliga och korrekta för att vi skall behaga göra som dom säger.

2008-03-12 @ 00:22:44
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Wallander

Jag visste väl att det var någon som skulle bli sugen på glass och drömma bort lite mot varmare tider. Jag röstar för glassätning så klart, mums! 4-beningar är tyvärr inte tillåtna inne i glassfabriken så därför blir det inte så täta besök. Men jag har hört att glassen på Ven oxå skall vara väldans god. Jag tänkte pröva den i sommar, är det någon annan som kan tänkas sig att hänga på kanske?

2008-03-12 @ 00:29:55
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Shiva & Vittra

Vi tycker det låter jättedumt att 4-beningar inte får vara på glassfabriker! Vi älskar oxå glass. När vi är på semester och åker varm bil får vi alltid varsin egen glass för att svalka ner oss lite. Vi brukar se jättevarma ut jämt ;-)

2008-03-12 @ 13:19:18
URL: http://shivaovittra.blogg.se
Postat av: Östen

Hej Walle! Tack så jättemycket för paketet som vi fick idag! Oj, vad nyfiken jag blev på vad det var i det, hade liksom på känn att det var till mig. Eftersom lillebrorsan varit så duktig idag så bjöd jag honom det ena benet, och han blev så glad för det. Hälsa din MOR och tacka, för jag tror att hon hade ett finger med i spelet också! Förresten, Sudden hälsar och tackar också!

2008-03-12 @ 16:15:44
URL: http://pojkarnavov.webblogg.se
Postat av: Wallander

Vassego, jag håller alltid vad jag lovar om än att detta dröjde lite. MOR hade bara ett litet finger med i spelet, hon skrev adressen på påsen, jag har lite svårt för att hålla i pennor. Inköp och så gjorde själv i Malmös bästa hundshop, Dog Fun.

2008-03-12 @ 23:20:49
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Wallander

Shiva & Vittra, hur gör ni när ni ser jättevarma ut, flåsar jättemycket eller?

2008-03-12 @ 23:24:51
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback