Resväskan...

... är framtagen och det kan bara innebära en sak... MOR skall resa ifrån mig :-(

Jag har luskat reda på att hon skall ta tåget till Stockholm redan 05.14 imorgon bitti och hon kommer inte hem förräns 21.40 på onsdag.

Varför får inte jag följa med? Lakrits får alltid åka tåg till Stockholm med sin matte.

Jag tycker MOR är SKITTASKIG faktiskt.

Att hon sedan har försökt att förklara att hon måste åka iväg för jobbets räkning bryr jag mig inte ett dugg om, jag tror faktiskt att MORS arbetskamrater skulle ha tyckt att det hade varit jättetrevligt att få träffa mig i egen hög hund, doom har bara fått sett mig på bild.

Men det verkar som att bestämt är bestämt, så jag får väl allt stanna hemma och ta hand om resterande flock.


Kommentarer
Postat av: Lakrits

Jag förstår inte riktigt heller varför inte du får följa med. Tror att du hade klarat tågresan som en dans och även t-banan, du som är van vid stan. Och du kunde ju hållit din MOR sällskap på jobbet. Denna gång kunde du dessutom fått träffa mig i storstan. Men det blir inte alltid som man vill. Jag säger bara att det är en himla tur att inte matte åker utan mig för då hade jag deppat ihop helt. Kanske kommer det att hända någon gång att matte måste åka på något som jag inte kan hänga med på men då vet jag att det inte finns något val. Kanske är det så för dig nu också. Det kanske inte fungerar att du är med på jobbet och ligga på hotellrummet hela dagen är ju inget kul. Inte vet jag. Men din MOR saknar nog dig när hon är iväg.

2008-03-02 @ 20:33:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback