Sotis...

... ja lite sotis blev jag allt när MOR gosade med Grappa i parken idag.

Men MOR lämnade ganska snabbt tillbaka henne till Torbjörn för hon var tydligen en liten jäkel på att bitas i ansiktet med sina sylvassa bissingar. Ja så kan det gå när man tvunget skall gosa med andras valpar. Men jag känner på mig att hon ganska snart kommer att göra om det igen trots allt.

Men jag är inte långsint, jag vet att MOR ändå gillar mig allra mest, ingen annan hund kan ta den närmsta platsen i hennes hjärta. Jag vet att Grappa snabbt växer upp och att jag oxå snart får lov att hälsa på henne och då kommer det att bli mera rättvist.

Kommentarer
Postat av: Grappa

Hej Walle!

Jag biter Guinness i svansen också. Det är jättelattjolajbans fast jag vet inte om han tycker det. Om några veckor kan jag provbita din svans också om du vill??!! Annars är jag duktig på att pussas också.

Hälsningar
Grappa Brunfia

2008-03-02 @ 13:45:04
Postat av: Tessie

Hej Walle! Jag blev också sotis i dag när min matte och husse gosade med Albin,han är visst bror till Grappa Brunfia,de blev också bitna i näsan och i händerna (lika gott åt dem när de ska gosa med de där små sakerna) så de föredrar mig jag har växt ifrån de där hemska valptänderna(för sisådär ett par år sedan), fast visst är de små söta, jag har hört viskas att min matte vill att jag ska ha sådana små pluttar inom en snar framtid, då ska jag lära dem att inte bitas, bara pussas.
Ha det bra Walle och akta dig när de kommer valpisar i närheten (fast de är svåra att motstå)

Postat av: Wallander

Grappa Brunfia, bita i min svans, ja det vet i hundan, men pussas det får du gärna göra, för det är jag oxå himlans bra på, fråga din STOREBRORSA så skall du få höra.

2008-03-02 @ 20:07:57
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Wallander

Tessie, skall du få bli mamma? Jag tror du kommer att bli en toppenmamma, du lyckas säkert jättebra med att lära dom att inte bitas!

Jag tror aldrig att jag kommer att få bli pappa, för jag har oädelt huvud, för lösa tassar och för mycket läpp... men jag tror att jag skall klara mig bra ändå här i livet.

2008-03-02 @ 20:12:33
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback