Bullbak...

... bullbak hela dan... nej inte riktigt, men i kväll blev det bullbak av. Den långe smale var sugen på kanelbullar och då ställer så klart LILLMATTE upp och bakar det till honom. Men något gick lite snett med degen så MOR fick direkt rycka in när hon kom hem från jobbet. Efterhand som bullarna sedan blev färdiga fick jag bara ligga där och andas in den ljuvliga doften utav nybakta kanelbullar. Men tro inte att man bjöds på någon, nej men 2-beningarna dom bara tryckte in bulle efter bulle inom loppet av några minuter och stönade över hur goda dom var. Nu ligger resterande i frysen och hoppet är släckt. VAR INTE DETTA HÖJDEN AV TJASKIGHET?

Ikväll har MOR tagit fram en svartfågel, vi skall ut och träna lite med den i Magistratsparken imorgon kväll har hon sagt. Det var längesedan jag apporterade någon fågel undras om jag kommer ihåg hur man gör?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du älsklings valp, jag lovar att när inte MOR är i närheten ska du få smaka en liten bit :)

2008-05-30 @ 11:02:04
Postat av: LILLMATTE

oj mitt namn kom inte med!

2008-05-30 @ 11:02:37
Postat av: Tessie

Vilken tur att du oxå har en lillmatte som ger dig lite gottigt när inte Mor ser på, ibland blir jag så trött på min matte som inte vill ge mig det jag vill ha, hon tänker alltid på min mage........

Ha det bra i värmen, jag ligger vid poolen och har det mysigt/Tessie

2008-05-30 @ 14:07:53
Postat av: Lakrits

Mums vad gott det är med bullar. Dagismatte brukar bjuda mig. Matte också ibland. Hon är dålig på att stå emot fastän hon säger att jag inte ska få så mycket extra.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback