MOR är en riktig....

... klumpeduns!

I morse bröt hon lilltån när hon skulle stiga ur badkaret. Jag säger bara en sak... man skall inte bara stiga upp man måste vakna oxå. Tror minsann att det blir bäst om hon får duscha endast i kallvatten framöver.

Fast lite synd tycker jag att det är om henne (även om jag inte riktigt visar det) när hon sitter där i soffan med en färggrann prinskorvsliknande lilltå.

Jag hoppas verkligen inte att min lydnadsträning imorgon kommer att "brinna inne" bara för det här :-(


Har era mattar/hussar oxå gjort sådana här tokiga saker?


Kommentarer
Postat av: Enzo

Vilken tur att MOR var en klumpeduns idag! Tänk om hon gjort det igår så ni missat WT. Min matte är lite glömsk av sig. Något av det värsta hon gjort efter vad jag hört (matte har ju levt ett antal år längre än mig...)är när hon körde 2,5 mil till sommarstugan och något förvånad konstaterade när hon öppnade bakluckan att hon glömt kvar Cockie i trädgården i sta´n! Sedan har hon visst glömt kvar Cockie i bilen en gång också. Tack och lov har hon aldrig glömt mig :-).

2008-11-03 @ 19:11:17
Postat av: Camilla

Wallander, du får hälsa MOR från mig så mycket! Hoppas inte tån gör allt för ont. Du måste vara riktigt snäll mot henne och pussa mycket på henne. Tro sedan inte på allt Enzo skriver. Jag tycker att han förstorar upp några få incidenter när jag råkat vara lite disträ.

2008-11-03 @ 19:14:57
Postat av: Guinness

Tjena Walle!

Hälsa din MOR att vi har ett par gummistövlar storlek 43 som hon kan låna om hon har svårt att få ner tassen i sina vanliga skor. Jag har ett halkskydd för badkar som hon också kan få låna för att undvika kommande tåpåstötningar.

2008-11-03 @ 21:09:14
Postat av: Lakrits

Min Matte ramlade ju pladask i duschen i somras och hennes knä såg ut som en fotboll i en vecka och hon fick springa och få det röntgat och allt möjligt.



Fast jag tycker mest synd om din MOR. Du får ta väl hand om henne och kanske hämta lite saker till henne om hon har svårt att gå.

Postat av: Tessie

Stackars din Mor hon måste ha jätte ont, du får passa på att visa att du kan va till hjälp och hämta en massa saker till henne när hon sitter i soffan och inte kan röra sig.





Det där med sommarstugan känner jag igen fast de var lite annorlunda, min matte åket ända till Mellbystrand till vår stuga bara för att komma på att nyckeln till stugan var kvar hemma i nyckalskåpet trist men bara att vända om igen.





Krya på din Mor från oss

2008-11-04 @ 09:43:22
URL: http://tessietosingsdagbok.blogg.se/
Postat av: Carina

Huvva vad ont!!! Du får sjunga ala´ Lena PH. "ont det gör ont det gör ont..."

2008-11-04 @ 13:26:56
Postat av: Heléne och Zico-Bus

Stackars, stackars, stackars Helene. Det går om när du gifter dej!

Här hos oss gör vi ALDRIG något klumpigt, varken matte eller hund :D (fingrarna är nu i kors, sa dat ae sxart att syriya :D )

Krya på dej - så ses vi - kanske imorgon onsdag ?

/Heléne

2008-11-04 @ 18:54:24
Postat av: Feliciah&Kristall

nej vad galet här satt ja goch googlade efter valpkurser utanför malmö och då ramlade man in här. Hoppas allt är bra med er !

Nu ska jag fortsätta leta :)

2009-12-07 @ 12:36:15
URL: http://prinsessankristall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback