Det skall nog...

... fasicken gå bra imorgon!

I förmiddags åkte vi till Lomma för ett litet "genrep" inför morgondagen. Det var himlans bra för på apellplanen fanns det flera pinnar lämpligt uppsatta som passade mig/oss alldeles utmärkt att använda oss utav. Jag fick börja med linförighet, näsan var inte i backen en endaste gång, sedan blev det fritt följ och då hade jag faktiskt nästan kontakt med MOR hela sträckan. Sedan blev det kvarsittning och inkallning och därefter dummie hämtning snabbt med snygg avlämning. Det enda som ej testades av var min skottvana, men det brukar inte beröra mig mer än att jag lyfter på rumpan då det smäller, men det får man göra.

När mitt "genrep" var över och när feedbacken från Margareta & Ulrika var utdelad så gick vi in i furet. Först agerade vi andra, Bell, Spot, Jizza & Molly & jag med mattar, "statister" för Isa & Ulrika som hade kontaktuppvisning. Sedan fick Spot ett eget sök. Jag fick göra 2 markeringar för att försöka komma över den där förföljelsekänslan jag har lagt mig till med. Men det gick skapligt, Margareta brydde sig inte ett dugg om vad jag höll på med och då kunde jag lugnt ta upp dummien och springa hemåt.

Sedan blev det bus för oss hela bunten tillsammans, det blev en lång härlig runda i skogen. På tillbakavägen så skulle de mer rutinerade diregeras långt, men jag fick starta 5 meter framåt men det var ändå en längre sträcka än jag någonsin gjort för ut. Men jag tvekade inte en sekund, sprang rakt ut och hämtade en av dummiesarna och sedan var det full fräs tillbaka. Avlämningen skedde liggande, jag var så trötter, orkade inte varken stå eller sitta.

Resterande del av dagen har jag vilat mig iform. Men jag är en liten skrockfull kille och kom precis att tänka på följande: Ett dåligt genrep ger en bra premiär, men vad ger då ett bra genrep???? Ja det lär vi få veta efter morgondagens äventyr.

Imorgon blir det till att stiga upp i ottan, vi skall hämta upp Curry & Lotta på vägen redan  vid 06.15 för vidare färd till Hbg, där vi sedan skall ta båten till Danmark.

Gud vad det skall bli spännande, jag har aldrig åkt sådan stor båt ej heller varit utomlands och sist men inte minst jag har aldrig gjort något sådant här tidigare. Men någongång måste ju vara den första!

Ps. MOR, jag har lagt fram dina Cool down-piller i köket.

Kommentarer
Postat av: Margareta & Knattarna

Vem bryr sig om genrep............. Är det ungefär som att spotta tre gånger när en svart katt går över gatan ??????

GRATTIS WALLE YOU MADE IT

vi är stolta över DIG

Kram Knattarna (Spot och Bell dina bröder)

2008-09-14 @ 20:56:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback