Faktiskt...

... skitjobbigt att bli isolerad i sitt eget hem vilket vi delvis har varit.

Igår & idag har det kryllat av poliser & demonstranter runt Triangeln där vi bor. Igår förstörde några Reclaim the streets demonstranter så mycket dom nästan kunde, massvis av sönderslagna rutor, massor av klottrande på både husväggar, fönster, gator & trottoarer. Till vilken nytta kan man undra?

Idag har alla gator runt omkring i Centrum varit avstängda, bilar som inte flyttades i tid fraktades bort med bärgningsbilar. Gatorna behövde vara tomma för att polisen skulle kunna parkera alla sina stora piket-/hundbussar samt för att dom snabbt skulle kunna ta sig fram om något allvarligt skulle inträffa.

Ett par gånger har jag varit nere och förhört mig hos poliserna om dom behövde min hjälp, dom tackade för erbjudandet men sa att de bara hade behov av de riktigt STORA GRABBARNA med mycket rutin denna gång. Dom fick mitt nummer och lovade att höra av sig om dom ändå skulle behöva min hjälp.

I eftermiddags deltog ca 10000 personer i European Social Forum-demonstrationen. 1000 poliser har tack & lov vid denna "pressläggning" hållt dem flesta i schack. Hoppas bara inte att demonstranterna bränner ner Pildammarna när de lär festa runt där hela natten.

Kommentarer
Postat av: Enzo

Hualigen vad det går till i dina kvarter. Tryggt för MOR & Co att ha dig ändå som extra polishund. Jag som blev lite orolig över ev glädjekravaller här i NV nu efter den första vinsten i Elitserien i nya ishallen. Men det behöver ju inte ni tänka på i Malmö i alla fall...

2008-09-20 @ 23:45:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback