SVA...

... hörde av sig brevledes idag och sa att det i min muskolösa kropp nu finns antikroppar mot rabiesvirus i tillräcklig mängd.

Nu måste jag ta ett snyggt passfoto, man kan ju inte se ut hur som helst i sitt pass för då kanske man blir stoppad i tullen och tagen för oigenkännelse och det vill man ju inte utsättas för.

Nu finns det snart inte mycket kvar för MOR att skylla på för att vi inte skall kunna bege oss till Danmark för att testa mina färdigheter... kaninerna vet vi, vattenavlämningarna likaså... och känner jag MOR rätt så har hon nog fler ÄSS i fleeceärmarna.

Kommentarer
Postat av: Enzo

Vi håller tassarna för att SVA skyndar sig på med mitt svar också. Såg att matte redan kollat in på kartan var provet är på Nordsjälland. Det låg visst inte helt fel till för oss nv-skåningar förstod jag på mattes nöjda min.

2008-09-05 @ 11:38:04
Postat av: Lakrits

Det var ju toppen att det gick vägen med vaccinationen. Nu kan du snart resa ut i världen.

Postat av: Zolo

Hej Wall



Ville bara sägar att det där m klickerträning är jättkul och låtsas man som om man inte fattar direkt så kan man lura till sig extra godisbitar för varje rätt försök får man ju en godis o det är ju aldrig fel. min matte har försökt få mig att lyfta på vänster tass men jag leker dum så at matte får kämpa lite extra:)



Sen förstår jag inte varför matte inte tycker om att jag tar några extra turer när vi tränar på onsdagarna det är ju så roligt att springa:)



Nospussar

Zolo

2008-09-06 @ 00:57:47
URL: http://tokigaflattar.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback