Nu bär det strax av...

... till FLATMÄSTERSKAPET 2009 som i år går av stapeln på Frostavallen i Skåne!

Väldigt sent fick vi först ett återbudsboende på Frostavallens vandrarhem, men sedan visade det sig att man inte fick lova att ha hund på rummet. Jag sa till MOR att jag vägrar att sova i bilen helt ensam... så vill du att jag skall försöka göra mitt bästa på lördagens tävling så vill jag sova tillsammans med dig. Valet var enkelt, rummet avbokades. Men sedan dök ett supererbjudande upp, Eva & Ulrika hade hittat ett boende på Backagården i Höör och där var även vi 4-beningar mer än varmt välkomna :-). Så det bokades och där skall vi tillbringa 2 nätter tillsammans med Eva & Kidd, Ulrika & Molly, Berit & Vira (lördag natt).  2-beningarna skall käka ihop och ha det mysigt, ikväll skall det rökas lax, MOR har fixat sallad med färsk sparris & jordgubbar samt en supersmarrig citronsås. Imorgon skall det bli kräftskiva. Tror nog inte att vi 4-beningar blir helt lottlösa heller...

Det är första gången jag skall få starta på riktigt, det skall bli väldigt spännande och kul. Tänk ca 300 flattar i rörelse under dagarna 2.

Detta är vad som gäller för själva mästerskapet:
"Mästerskapets grundomgång kommer att genomföras som ett Workingtest enligt SSRK:s regler för c- prov där alla anmälda får genomföra minst 3 stationer.

För att få gå vidare till station 4 och 5 får man inte ha fått en nolla på någon av de tre första stationerna eller ha mindre än 20 poäng sammanlagt.

Maxpoäng på varje station är 20 poäng.
På någon/några av de 3 första stationerna finns inslag av vilt och vattenarbete.

Den som får noll poäng på station 4 får inte gå vidare på station 5.
Den som får noll poäng på station 5 får inte gå vidare till finalomgången.
De 6 hundar som har högst poäng efter grundomgången går till final."

Vi har några delmål, första är att vi skall få genomföra station 4 och andra är att vi skall få genomföra även station 5. Men allt kan hända, men huvudsaken är att vi på söndag åker därifrån med känslan att vi haft det himla roligt och att vi gjorde vårt bästa.

Håll tummar & tassar för oss för det tror jag att vi behöver.

Sist men inte minst kamrater:
TURKAKAN är bakad och nerpackad (och även Cool Down-pillerna)!!!!!!

Ps. Kanske blir det någon uppdatering under helgen... kanske inte... om inte så "ses" vi senast på måndag :-)

Kommentarer
Postat av: Clara

TjenaLYCKA TILL o jag vet att ni kommer att göra ert bästa.

Håller alla tassar för er.Clara

Postat av: Agneta & Tyra

LYCKA TILL från oss i NORR!!!!!Här är det lika illa med värmen igen, trodde det skulle bli bättre idag då det var molnigt och t o m lite kyligt imorse. När jag sedan skulle gå ut med Tyra i hundgården så var det lika varmt som alla andra dagar så hon fick vara inne idag också.......Vi håller tummar och tassar att ni uppnår era mål!!!!KramAgneta

2009-08-07 @ 17:34:13
URL: http://www.nogg.se/tyra
Postat av: Elliot

Naturligtvis håller vi tummar o tassar för Wallander,Vira,Molly och Kid med vidhängande mattar!

Stor lycka till kram från

Elliot och matte

2009-08-07 @ 23:05:50
Postat av: Margareta,Jizza,Spot och Bell

Du vet att vi håller tummar och tassar för er. Det hade varit kul att vara med er men den här gången gick det inte att få ihop vårt schema. Rökt lax Bells favorit och kräftor mattes favorit snacka om att ni kommer att ha det trevligt. Flatmästerskap är jätte kul- bara flattar för hela slanten så många duktiga hundar att titta på - hälsa alla vi känner

Kram från oss tillfälliga norrlänningar

2009-08-07 @ 23:14:42
URL: http://www.anthriscus.se
Postat av: Karin och Wilma

Vad spännande!!! Oavsett hur det går så kommer ni att ha en fantastisk helg. Går ju inte annat med 300 flattefnattar på ett och samma ställe :-)Vi håller allt vad vi har i tumväg.kram

2009-08-07 @ 23:36:21
URL: http://karinochwilma.bloggagratis.se
Postat av: Camilla och Enzo

En rapport från FM där Helene och Wallander gjort en lysande insats och kommit på en delad 10:e plats! De gick vidare efter de tre första stationerna till station 4 och 5 men räckte inte till för att gå vidare till söndagens final. Det gjorde däremot Wallanders syrra Vira med matte Berit. De ligger efter 5 stationer på en femte plats och är därmed i final i morgon!!! För mig och Enzo, Ulrika mrf Molly och Eva med Kid gick det inte lika bra. Vi lyckades alla få en nolla på någon station och gick därmed inte vidare till station 4 och 5. Men det är ändå jätteroligt att ha varit med :)).

2009-08-08 @ 19:19:33
Postat av: Castor

Härligt Walle!!!! Du e´bäst!!!! Mor och du är så bra. Å vilken syrra vi har. Nu håller vi alla tassar och tummar för henne och Berit. Du har väl fått nåt smarrigt i kväll. Jag har firat er med ett grisöra.

2009-08-08 @ 21:12:55
Postat av: Lena & Sigge

GRATTIS WALLE & MOR!!!!

Tack Camilla & Enzo för rapporten! Roligt att få veta hur det har gått, vi var ju så nyfikna att vi gick in här och hoppades på en rapport. Vad himla duktiga ni är!! Men det visste vi ju. Snyggt jobbat!! Gratulerar till det snygga teamworket och framgången, vad roligt för er!

Nu väntar vi med spänning på den detaljerade rapporten. Och vi fortsätter att hålla tassar & tummar för Berit och Vira under söndagen.

Stora Kramar från oss

2009-08-08 @ 21:45:15
Postat av: Elliot

Så himla roligt att allt arbete gett så fint resultat.

Walle&Helene

Vira&Berit

NI ÄR SUPER!!!!!!

Kramar från en mycket stolt bror

2009-08-08 @ 22:41:34
Postat av: adelia

Hej på er;)

Och ett stort GRATTIS till era fina resultat..Ja ni har jobbat o tränat så mkt och det har gett resultat:)Läste lite ovan här för jag var inne för att kolla om det var någon uppdatering från dig.Fantasktik helg för er..kramar från adelia o bianca

2009-08-09 @ 07:09:46
URL: http://www.nogg.se/kungsvikstorpsbianca
Postat av: Heléne och Zico

GRATTIS GRATTIS till kanonresultat. Poäng på alla stationerna och det åttonde bästa resultatet av alla NKL-hundarna. Jisses så duktiga ni är!

Och Berit och Vira i final. Här ska hållas tummar och tassar!

/H&Z

2009-08-09 @ 10:45:47
Postat av: Karin och Wilma

Vad roligt att det gick så bra!!! Ska bli kul att få höra en fullständig rapport sen ;-)

2009-08-09 @ 17:15:26
URL: http://karinochwilma.bloggagratis.se
Postat av: Ulrika, Isa & Molly

GRATTIS WALLE!!!

Du var så duktig på FM! Vilket reultat!Tack för en jättetrevlig helg!Det gör vi fler gånger!Kram!

Ulrika & Molly2009-08-09 @ 20:44:41
Postat av: Anna-Lena o Zappy

Grattis till ett bra resultat! Synd att det inte blev final men det var inte illa ändå! Kanonbra jobbat! Kul att ha så duktiga sykon! (Vira var ju också jätteduktig!)

Kram A-L o Z

2009-08-09 @ 21:18:28
Postat av: Malin m flock

SUPERDUPERGRATTIS till Walle och MOR, vilket team:) Känner mig extra glad för er skull eftersom man vet hur mycket svett och träning det ligger bakom, bara attans att jag missade er i rutorna, fick ju hoppa in som tillfällig funktionär!!!!STOR KRAM till er.

Malin

2009-08-09 @ 21:38:36
URL: http://tokigaflattar.dinstudio.se
Postat av: Ann-Sofi

GRATTIS - GRATTIS!!Bra jobbat, träning ger färdighet och vilken tur att din matte inte gav upp pga av att allt tog mycket längre tid än planerat.Jag tror jag är mest trött ikväll, sängen kallar!Kramis frånAnn-Sofi

2009-08-09 @ 22:07:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback