Kvällspromenad...

... i god väns lag!

Ikväll följde Sigge med oss ut på en långrunda i Pildammarna. Hans matte låg nerbäddad med en alldeles för hög kroppstemperatur och hans husse & lillhusse ja dom behövde oxå hålla sig kvar inomhus i värmen. Men Sigge han behövde få komma ut och lufta sig han och det var ju hur kul som helst med lite sällskap.

Men jag blev lite putt efter halva rundan, FAR lät Sigge bära hans handske, den som jag annars alltid får bära. Tro nu inte att han överhuvutaget ens tänkte tanken på att jag kunde få bära den andra, ah nä då hade han frusit om den handen eftersom att han höll Sigges koppel i den. Men när vi återlämnat Sigge så fick jag förfrågan om att bära handsken, jag tänkte först fortsätta tjura men vad hade det tjänat till? Ingenting mer än att jag fått skylla mig själv och fått gått bärlös hem den sista biten.


Annars har det bara varit lugnakvällen och det är skönt att det är så på fredagar tycker jag. 

Förresten, jag måste berätta en sak: LILLMATTE har fått gjort ett par skoinlägg som hon flyttar runt i olika skor/stövlar för att avlasta sina benhinnor lite. Dessa inlägg har varit borta ett bra tag men idag kom LILLMATTE på var dom förmodligen tagit vägen. Troligtvis är dom på tippen där oxå LILLMATTES uppslitna stövlar finns. MOR tyckte att stövlarna hade blivit gräsligt fula/söndriga och hon retade sig lite på att dom bara låg slängda på hallgolvet, så en morgon fick de helt enkelt följa med ner till soprummet. MOR blev ganska snopen när LILLMATTE påpekade att i dom låg inläggen, ja så kan det gå när inte kollen är på!
 


Kommentarer
Postat av: Elenor och flatten Zidane

Aj aj aj så det kan gå! Märker att det är bäst att hålla reda på sina skor hemma hos er. om jag ska vara ärlig trodde jag det var du som tagit dom Wallander!!!!!

Postat av: Lakrits

Hoppla, här går det visst undan ibland. Snopet och dumt att de ligger där på tippen och skräpar. Hoppas det går att fixa nya inlägg!

2009-01-24 @ 23:18:34
URL: http://vildhunden.blogg.se/
Postat av: Lena (& Sigge)

Tusen TACK igen för hjälpen i fredags! Ni är så snälla!! Det var guld värt för oss för jag var så dålig att jag varken orkade med mig själv eller någon annan. Hur mycket febernedsättande tabletter jag än åt så hände ingenting... Men nu har febern äntligen lagt sig & vi drar bara runt på resterna dvs en förkylning men det är vi ju vana vid...



Sigge tackar ödmjukast för att han fick bära den fine handsken och för att han fick hänga med ut. Han var väldans rastlös & trött på sin flock innan ni kom. Tack för att ni finns!



Kramisar från oss alla

2009-01-26 @ 21:57:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback