Lite motigt...

... har det varit både igår & idag.

Varken jag eller MOR är på riktigt humör, jag är väl rastlös för att vi knappt har gjort något roligt. Det lilla tränandet i köket, dvs lite sitt hit & lite ligg dit blandat med lite stå tycker inte jag räknas. 

MOR är gnälligare än vanligt och går bara och småsurar över allt & alla. Men ikväll sa jag till henne på skarpen att nu får hon banne mig skärpa till sig för annars skall hon få se på annat. Nu är det helg, 2 dagars härlig ledighet och då går det inte att ligga på soffan och småtjura när det finns mycket roligare saker att göra... träna sin hund t ex. Jag hoppas verkligen att MOR vaknar upp på den rätta sidan imorgon bitti.

Kommentarer
Postat av: Agneta & Tyra

Godmorgon!



Hoppas MOR vaknat på den bästa av alla sidor idag så att du får komma ut på en riktig träningsrunda!!! Nu tänker i alla fall vi gå ut och träna lite jakt! Hoppas ni får en kanondag tillsammans!



Kram



Tyra & Agneta

Postat av: Vira

Hoppas mor känner sig bättre tills imorgon då vi ska träna. Jag ser i alla fall fram emot det. Matte låg ju till sängs förra helgen men varit och jobbat hela veckan. Tyvärr har det inte blivit mycket till rastning eftersom hon varit trött då hon kom hem. Men imorgon hoppas jag hon är lite mer på hugget.

Vi ses!

2009-01-31 @ 09:58:40
Postat av: Lakrits

Idag låter Matte som en pipleksak men vi tror ändå att sjukdomen är på retur så vi satsar på imorgon. Vi kan ta med någon kanin till dig Vira om du vill. Matte tycker de är jobbiga att ha i frysen för de spretar så med benen.

2009-01-31 @ 10:34:38
URL: http://vildhunden.blogg.se/
Postat av: Lakrits

p.s. Walle, om det är ok väder imorgon och tvåbeningarna inte är helt mesiga kanske vi kan köra förbi Revingefälten på vägen hem och bara få springa lite. Vad säger du om det? Försök bearbeta din MOR så ska jag ladda upp Mattes batterier idag.

2009-01-31 @ 10:36:06
URL: http://vildhunden.blogg.se/
Postat av: Enzo

Träning inomhus känner jag igen. Inte lika kul som ute men rätt kul ändå för jag får mer belöning (=godis) när vi tränar inomhus :-). Idag har jag och matte varit på kurs, vi hamnade i OBS-klass pga mitt skakande av viltet... Matte fick veta att Camilla 1 är bra men Camilla 2 ska bort (hade något med ledarskap och brist på sådant att göra tydligen). En kursare sa att det finns fina små piller att ta för sådana problem när en ej önskvärd sida ska bort... (Kanske Lakkans matte vet vad det är för piller som hjälper...).Vår kurs är rätt kul och deltagarna med :-). Ska bli superkul att ses i morgon! Äntligen ska jag får vara med i järngänget igen :-). Nu ska jag ut och döda min Ventapad-filt lite nu när jag inte får göra det med vilt längre...

2009-01-31 @ 13:45:50
Postat av: Vilja

Vad är det med din MOR är det löp på gång eller har hon precis löpt??

2009-01-31 @ 17:25:01
URL: http://holmstorp.bloggagratis.se
Postat av: Carina, Shiva & Vittra

Man kan inte vara på topp alla dagar! Men det är bara till att bryta ihop och komma igen. Efter två dagars ledighet så är nog energin på topp igen.



Hur går det med eran bil nu. Är den inte färdig snart?

2009-01-31 @ 17:39:51
URL: http://shivaovittra.blogg.se/
Postat av: Helena

Ja Vilja är alltid snabb på att hjälpa sin sjabblande matte! Hoppas du mår bättre snart! Kram

2009-01-31 @ 21:19:50
URL: http://holmstorp.bloggagratis.se
Postat av: lotta, Juni o Cola

hoppas verkligen att matte vaknar på rätt sida imorgon då:) inge kul med suriga mattar. här e matten i huset glad o nöjd(idag då) men man vet inget om morgondagen,,vi mattar brukar kunna pendla lite i humöret...ni hundar däremot e ju på topp nästan jämt..iallafall om ni e flattar;)

2009-01-31 @ 22:05:06
URL: http://www.juniocola.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback