Ni måste bara...

... kolla in Maria & Niños blogg: http://mimio.blogg.se/ 

Jag har läst hela deras blogg ikväll och skrattat åt vissa inlägg så tårarna runnit (tur att de bara bloggat i ett år och inte varje dag).

Idag har jag hjälpt MOR att städa i min byrå, fasicken vad grejer det fanns där som jag inte riktigt visste om (men nu vet jag). MOR fick tydligen städdille och fortsatte genom hela lägenheten (nästan), fastnade dock ibland i någon hundbok eller hundtidning och slutligen började hon sätta in recept som hon rivit ut under hela det gågna året. Hon hade sedan oxå ett långt trevligt samtal med en annan härligt go flatteägare (Mia) och då passade jag på att ligga och mysa i hennes knä för då blir man klappad och ompysslad skall jag lova.

Sedan blev det dags att promenixa hem till FARMOR på lite kaffe & köbekager, hon fyllde nämligen många år igår. Det var roligare där än vanligt för nu kommer Kajsa oxå med på kalasen och då leker vi för fulla muggar tills vi blir beordrade att lugna ner oss lite och då lägger vi oss och vilar en stund tills vi tar nya tag.

Jag borde ha gått till sängs... men jag vill vänta tills LILLMATTE kommit hem tryggt & säkert! Hoppas hon kommer snart... medans jag väntar tänker jag kolla upp om Lakkan uppdaterat sin bloggis. På återhörande!

Kommentarer
Postat av: Enzo

Matte och jag har också läst hela Maria och Nîños blogg och kan bara hålla med Wallander. LÄS DEN!! Underbara inlägg förstärkta med bilder både från kamera och tecknade av Maria!

2009-01-05 @ 13:26:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback