Viktiga saker...

... sa MOR att vi två skulle prata igenom ikväll.

Det skall handla om MÅL inledde hon samtalet med och jag sken upp som självaste Sola i Karlstad brukar göra. För jag trodde det skulle handla om att jag skulle börja att få intaga fler MÅL mat om dagarna, men ack vad jag bedrog mig :-(

MOR ville att vi skulle sätta upp mål inför TVÅTUSENNIO.

Så klart kom vi inte överens...
JAG vill åka över sundet och pröva att starta på ett jaktprov... men MOR säger att då måste jag kunna apportera på vatten och sköta avlämningarna ordentligt. Jag säger att det hinner jag/vi fixa till tills det är dax... men MOR är betydligt mer tveksam.

JAG kan tänka mig att pröva att göra en start i LK II. MOR sa då... men lilla gubben hur har du tänkt att du skall hinna med att lära in alla nya moment så snabbt?

JAG säger bara: Hyggligt att ha en MOR som inte tror på en och som säger att vi nog måste ta år 2009 som ännu ett träningsår.

Ja ja, vi får väl se vem av oss som fick rätt när året skall summeras.

Kommentarer
Postat av: Clara

Tjena

Säg du till din MOR att det är hennes "skyldighet" att visa de nya momenten i klass II. Under tiden man håller på med klass I tränade min HUSSE mig i de nya momenten i klass II så det återstod en del "finslipning" innan det var dags. Så stå på dig o säg att det inte är ditt fel. Hör av dig om det blir problem för då kan jag komma ut o visa klass II momenten för dig. Vi ses på tävlingsbanan 2009. HUSSE har redan anmält mig till två tävlingar.



Clara

Postat av: Clara

Tjena igen.

Läste om dig i Sydsvenskan. Har ni REDAN börjat o träna inför klass II?



"Wallander når nya nivåer"



Clara

2009-01-09 @ 01:08:25
URL: http://www.clarabella.se
Postat av: Helena & Vilja

Jaaa det vore jättesnällt om du kollar med dinkompis om hon har några kanindummies som jag kan få köpa :-) Vilken hemsida har du sett dem på? Kram

2009-01-09 @ 08:23:54
URL: http://holmstorp.bloggagratis.se
Postat av: Emma & gossarna

Vilka bra mål!!! Vi kommer med spänning att följa er på vägen & hoppas att jag kan hjälpa till på något sätt!

kramar från oss

ps: Walle om du når målen kommer du nog att få några fler mål under resans gång =)

2009-01-09 @ 09:51:31
URL: http://dualdogs.dinstudio.se
Postat av: niño

Matte här tänkte på HIF när hon läste MÅL, men hon är så enögd.

Jasså, inte mer Mat Walle, hi, hi men träna på ni bara, du får dra ut MOR så ofta du kan så blir det säkert starter för dig i både det ena o det andra tror jag.

/Niño

2009-01-09 @ 12:26:51
URL: http://mimio.blogg.se/
Postat av: Elenor och flatten Zidane

Håller med dig Wallander...lite tävlingsmål måste man ha, inte BARA träna. Pusha du på MOR din lite så kommer det nog bli lagom med både träning och tävling i år!!!!

2009-01-09 @ 17:03:05
URL: http://www.ilsanosfatboy.cybersajt.se
Postat av: Corinne

Hejsan Walle!

Äntligen är matte tillbaka från det där stället med en massa snö. Tack o lov har hon plockat av sig de där extra långa skorna hon provade innan hon åkte. Nu ser hon ju normal ut. Nu när datorn är i gång i gen lät hon mig kolla på bilderna från Entek. Jag fick ju inte komma ut och visa hur saker och ting skulle skötas utan fick sitta i bilen och vänta på att jag ska sluta lukta gott. Det är klart att jag fattar hur läcker jag är men.... jag kunde väl fått komma ut lite ändå. Du Walle, visst smakar min matte gott. Hon säger att hon var tvungen att tvätta hela ansiktet efter alla pussar du du gav henne. Kul att du gillade vårt favvo ställe. Jag och syrran Wilda storttrivs också där och vi blir alltid extra glada då vi får åka dit. Lycka nu till med planeringen för detta året. Jag tycker att ni hunnit med hur mycket som helst detta året!!

2009-01-09 @ 19:39:50
Postat av: Enzo

Alltså brorsan, vaddå problem med avlämningar? Det är ju DU som klarar dem, det är ju jag som varit strulpellen. Skärpning där nu när jag fått rätt på mina för att bli lika duktig som du! Vatten kommer ni upp och tränar hos oss så det är inget problem.Och varför måste ni över sundet? Vi kan väl testa Sverige också tillsammans?

Lydn kl II kan ju vänta till jag tagit mig genom ettan (du har ju hunnit med så mycker mer än mig!)... Tänk lite på mitt självförtroende! Hi, hi, tror nog MOR inte kan låta bli att anmäla er till både det ena och det andra :-)

2009-01-09 @ 21:25:02
Postat av: Helena & Vilja

Klart ni ska ut och tävla!!! Nattinatti!

2009-01-10 @ 23:39:05
URL: http://holmstorp.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback