BORTSKÄMD...

... NEJ INTE ALLS, bara väldans populär, eller?

Jag har fått jättemånga fina presenter idag:

Ett jättefint liggunderlag, en skittuff kamouflage dummieväska med kamouflage dummiesar  och kamouflage scarf i samt godsaker, en påse grisöronlight och en hjärteleksak av "tokiga" Lakkan & Marie.

Påskägg med en jättesöt gult tjockiskyckling samt en påse gott & blandat av Elliot & Ann.

Stort tuggben och kycklingkamp-leksak av Tessie med flock.

Lång korv-leksak av Guinness & Grappa med flock.

Godsaker från LILLMATTES kompis Rebecca.

Från min egen flock fick jag en supersöt pudelflicka (dock icke levande) samt en Ruffwear dummies och inte minst denna supersmarriga tårta:

TACK för ALLA fina presenter och ALLA grattis hälsningar!


Kommentarer
Postat av: Enzo

Oj, oj, oj vad du har blivit uppvaktad idag brorsan! Här blev det inte så mycket firat istället blev det träning med matte i skogen. Pust, vad matte är jobbig ibland! Väl hemma fick jag specialkvällsmat (mums!) och både lill-matte och matte sjöng för mig :-). Men sedan! Matte avslutade min 3-årsdag med att duscha och schamponera mig!! Ska man behöva utstå sådant på sin födelsedag???!!!

2009-03-22 @ 23:31:28
Postat av: Sigge med flock

Hej Walle!

Vi vill också vara med och gratulera dig på din födelsedag så här på sluttampen av dagen. Det verkar som om du har haft en toppenfödelsedag. Oj vad många fina presenter du har fått & vilken jättefin tårta din flock hade gjort till dig! Hoppas den var lika god som den såg ut. Det vattnades i munnen på Sigge när han såg den!! Vi vill också fira dig lite nästa gång vi ses.

Stora GRATTISkramar, kli i örat & nosgos från Sigge med flock

2009-03-22 @ 23:52:17
Postat av: niño

å herre guuu

vilka finfina presenter du fått!

Lyckost.

Själv får man bara lite tjockare lager (landskrona)pastej på en macka... (kanske det beror på alla "matstölder"? matte kanske tycker jag redan fått min kvot så att säga?)

Enzo! Grattis till dig också!

Du har ju inte ngn blogg att sjunga i?? annars hade jag gjort det! (o:

Tjingeling

Niño

Postat av: lotta med juniocola

haha..men guuud, vilken smarrig årta du fick, nog den finaste hundtårta jag sett!!!!å vilka fina presenter:)poppis kille du:)

2009-03-23 @ 13:54:41
URL: http://juniocola.bloggagratis.se
Postat av: Anonym

Det var verkligen inte dåligt att få sååå mycket presenter men så är du väl en himlans go kille också?!!!



Nu har vi bokat hotell till påsk. Det blev scandic hotel i Lund! Vore jättekul att ses nån dag. Vi kommer ner på skärtorsdagen och då är det begravning så den dan blir väl inte så kul. Sen stannar vi tre nätter och åker hem på söndagen.



Kram kram

2009-03-23 @ 22:40:02
URL: http://holmstorp.bloggagratis.se
Postat av: Lakrits

Kul att du gillade presenterna. Hörde rykten om att även din FAR tyckte scarfen var fin. Och väskan får du se till så att MOR din använder. Och kanske den kan komma till nytta på någon jakt också om du bärgar lite vilt. Rumpvärmaren kan förhoppningsvis motverka vattensvans. Kanske Matte kan låna ett litet hörn av den också på nån träning om hon blir trötter.



2009-03-25 @ 08:12:02
URL: http://vildhunden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback