Vilken...

... soppa det blev av det hela ikväll!

FAR skulle laga blomkålssoppa med färsspett tills MOR kom hem. Allt var planerat in i minsta detalj... men när soppan skulle mixtras (som FAR kallar det) så hände det som inte fick hända. När FAR satte på mixern så var det som om soppan lixom exploderade och locket på mixern åkte av och ja resten kan ni nog själv räkna ut. Det var tur att MOR var lite sen hem för annars hade hon nog inte blivit så glad av att se förödelsen. Men jag & FAR hjälptes åt att städa upp, jag tog golv, vägg & skåpsluckor nere omkring och FAR allt ovanför min höjd om man säger som så.

Men det var en himlans god soppa må jag säga, synd att man inte fick ett färsspett till bxå bara... men jag fick mer soppa och MOR & FAR mer färsspett. om man säger så... ja tänk som det kan gå ibland!

Nu skall jag hålla fredag kväll men imorgon är jag med all säkert tillbaka igen.

Bye bye!

Kommentarer
Postat av: Enzo

Walle, jag behöver ett råd av dig brorsan. Din lillmatte är ju några månader äldre än min så du har ju känt på hur det är när de plötsligt blir 18 år och själv får bestämma en massa. Lillmatte fyller alltså 18 idag och har nu dragit ut på sta´n med tjejkompisar (hockeykillen har ju inte rätt ålder inne och fick inte följa med. Schyst!). Ska jag bara koppla av och lägga mig i Bia-bädden eller ska jag tvärtom ha mer koll på lillmatte nu när hon själv får "ta ansvar"???

2009-03-13 @ 21:42:18
Postat av: Helena

Ajajaj stackars FAR men då fick ni ju nystädat i köket såhär en fredagkväll! Kram

Postat av: Emma & gossarna

Oj,oj vilken olycka!! Kan det vara ett fredagen 13:e syndrom?? ;)

Hoppas att ni ändå hade en mysig fredagskväll där ni slapp vara hungriga...

kramsiar från oss

2009-03-14 @ 09:43:19
URL: http://dualdogs.dinstudio.se
Postat av: Tyra

Hoppas du hade en skön kväll, trots fredagen den 13. Min gubbe blev morbror igår så det var ju en liten turdag för oss i alla fall!



Ikväll melodifestival!



Kram



Agneta

2009-03-14 @ 18:00:22
URL: http://www.nogg.se/tyra
Postat av: Gazton

Oj oj...tänk så galet det kan bli. Men det var nog någon mening med det också =). Du fick ju soppa, jag hade mer än gärna kommit och hjäpt er att städa =D

2009-03-14 @ 18:12:52
URL: http://gaztons.wordpress.com/
Postat av: Anonym

HA,HA,HA! Vilka bilder man får i huvudet av vad som utspelades i ert kök i fredags! Fniss! Vi undrar lite försiktigt vad FAR sa för något.....?!?? Det måste sett himla roligt ut även om det inte var så kul att städa upp, ja utom för dig då Walle som fick god soppa! Stackars FAR, men tur för dig Walle.



Matte undrar om hans missöde ingår i någon plan för att komma undan matlagningen genom att skapa kaos..? Fast sopplagningen kan han ju fortsätta att ansvara för eftersom just detta lär ju inte hända igen... HA,HA! Tack för att ni bjuder på roliga episoder! Blöta soppslickar till er alla!

2009-03-15 @ 11:39:18
Postat av: Sigge

Oj, det försvann! Inlägget ovan är från mig och matte. //Sigge med matte

2009-03-15 @ 11:40:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback