1:a dygnet...

med Beck... ja, jo... det gick väl bra... men lite väl intensiv får jag nog påstå att han är under tiden när han är vaken.

Kl 04.10 vaknade han och då var det bara för MOR att hoppa i kläderna och så ut på momangen... som liten bäbis så har han ju lite svårt att hålla sig. Sedan ville han bara busa och det var ingen av oss som var speciellt sugna på det vid den okristliga tiden. Vi fick följa med LILLMATTE in på hennes rum och efter ca en timme så slocknade han för att återigen vakna kl 6 och sedan var det total lögn att försöka få honom att somna om.

Jag undrar om han kommer att bli ett litet matvrak... för han blir nästan heltokig innan matskålen står på plats, kanske har han några minnesbilder kvar av att det gäller att skynda sig på om man vill ha något.


Efter maten blev han en riktig piggelin och ville utforska hela mig.

Men han blev lite för närgången med sina gaddar på ett visst ställe så var jag tvungen att markera att jag inte var någon mjölkbar. Han skrek som en stucken gris så att resten av den sovande familjen kom farande... lite big sak av det hela alltså från Becks sida. Jag rörde honom inte ens, jag bara sa till honom på skarpen. Men han är väl som småsyskon i allmänhet, dvs försöker få det som att dom är helt oskyldiga och att vi äldre är de som borde veta bättre än att ge tillbaka. Men han fick inget medhåll från någon annan, de hade full förståelse för att jag reagerade som jag gjorde.

Vi är ju ingen ras som är kända för att vara långsinta så sekunderna efter så lekte vi tillsammans igen:


Det har varit mycket sprin ner & upp idag... men jag har fått mina dagliga rundor oxå som tur är och det är rätt skönt att få lite egentid. Men jag måste erkänna att de gånger vi gått ut tillsammans och sedan skiljts åt så har jag kollat efter honom så länge jag har kunnat se honom i andra änden av parken.

Igår fick Beck känna på hur det kändes att vara ute i ösregn... när han vaknade vid halv 10 snåret så hade himlen nästan öppnat sig helt och ner och kissa behövde han, men han brydde sig faktiskt inte alls, han kissade direkt precis som vanligt.

Jag & MOR däremot fick inte bara vatten på oss ovanifrån när vi tog en längre kvällsrunda, det kom en taxibil som i full fart körde in & igenom en jättevattensamling på Rönneholmsvägen och fullständgt dränkte oss båda... jag fick mest för att jag gick närmast gatan och är lägst. J----A dåre skrek MOR men han bara fortsatte att köra fortfort så det hanns inte registrera något bilnummer tyvärr.

Detta var en liten rapport till... kanske orkar jag skriva om dagen lite senare ikväll för nu är det dags för ännu en kisserunda med LILLEMAN.


Kommentarer
Postat av: Lakrits

Åååh vad vi ser fram emot att träffa er båda på söndag! Ni verkar ha det bra för det mesta ändå med Beck. Klart du måste säga ifrån, han behöver allt lära sig vad man göra och vad som inte är okej. Lär honom snabbt också att det inte är okej att vara vaken en massa på natten. Verkar helt tossigt, på natten ska man sova gott!



Tass & kram!

Postat av: Zolo

Du Walle passa dig för hans sylar till tänder!!! I påskas så bet Qompis mig i pungen, jag kunde knappt resa mig dagen efter och min matte fick köra till djursjukan med mig, o han har inte ens sina sylar kvar utan det är hans riktiga tänder. Ville bara varna dig, annars är det superkul med en lillebror, vi busar så mycket så vår matte får säga till oss på skarpen ibland.



//Zolo

2009-05-22 @ 23:13:28
URL: http://tokigaflattar.dinstudio.se
Postat av: lotta med juniocola

oj, fullt upp med söta lillebrorsan:)vad kul...gulligt med valpar, med DRYGT oxå:)..jaja, tiden går fort och snart vet han att man inte kan bita vartsomhelt och så;)

2009-05-22 @ 23:28:05
URL: http://juniocola.bloggagratis.se
Postat av: Helena & Tina & Vilja

Ja det är ju tur för den lilla terroristen att han är så söt....upp kl 04 och bita i walles allra heligaste......hade varit lätt att bli impopulär om man inte var så söt :-)



Puss & Kram

2009-05-23 @ 08:52:40
URL: http://holmstorp.bloggagratis.se
Postat av: Emma & gossarna

Du kommer att bli en toppen storebror Walle!! Kul att läsa om erat första dygn tillsammans...

Söt som socker är han lilla Beck, man blir ju helt valpsjuk av alla bilder =)

kramar från oss

2009-05-23 @ 11:55:17
URL: http://dualdogs.dinstudio.se
Postat av: Gizmo och matte Anna-Karin

Halloj där!

Kul att se en annan av min mattes kollegor fått tillökning i familjen av en sån rolig och söt liten krabat, ja typ som jag. Själv bor jag ju i Helsingborg men jag får nog följa dig och hur det går för dig hemma hos Wallander och Lindeblads. Jag hoppas vi får möjlighet att ses nån gång och busa lite ihop.



Voff Voff



PS: Matte hälsar till din matte!

2009-05-23 @ 17:57:50
URL: http://gizmohoffe.blogg.se/
Postat av: Tyra

Tjenixen, kul med valpen, eller brorsan! Inte vet jag om det skulle komma en lite piraja och försöka dia att jag skulle kunna hålla mig från att säga något!!!



Idag har matte varit till stan och hon fick en födelsedagspresent i förtid av sin mamma. En gps så att vi skulle hitta dit vi skulle fara. Hon har kört med den på för att se hur den fungerar nu, jag undrar om den fungerar i skogen imorgon he hee.



Kram



Tyra

2009-05-23 @ 19:06:25
URL: http://www.nogg.se/tyra
Postat av: Clara

Tjena

Försöker att tänka till ibland men är det inte läge att ändra loggan så att B också kommer med. Vet om att han inte är "bloggist" ännu men det kommer ju.



Husse borstar tänderna o sluddrar att han hälsar.



Clara

2009-05-23 @ 23:55:41
URL: http://www.clarabella.se
Postat av: lotta med juniocola

haha ja, du känner oss, nu finns det bilder, fast bara hälften;)

2009-05-24 @ 08:28:51
URL: http://juniocola.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback