Kalas...

... i "Maggan" för förrgår fyllde Sigge 6 år och då blev det firande i parken minsann. Jag fick nöjet att överlämnade presenten till honom helt själv men jag måste erkänna att jag gärna ville behålla den själv för det är så roligt att få öppna paket(bildbevis på detta kommer kanske endera dagen om Lena har lust att skicka över dem). 

Jag & Beck fick oxå paket, jag fick massor av godsaker och Beck fick jättetuffa skålar och minsann tror jag att han fick en miniminikrokodil tuggis. Ha den lille hade jag kunnat svälja hel utan problem... men Beck är ju en lite bäbis och måste så klart ha små pluttegrejor. Ni skulle se den lilla trossen som MOR köpt åt honom igår... löjligt liten den oxå.

Våra flockar slog sig ihop och ordnade till en härlig & trevlig grillkväll. Ja det tog lite tid innan det blev fjutt på grillarna... men med lite extra tändning från 2-beningsgrabbarna så vart det mat efter en timmes tid!

Alla 2-beningar åt med god aptit och jag och Sigge fick smaska på grisöron dagen till ära.

Vi fick oxå leta godisbitar på gräsmattan i omgångar och då sprang vi runt som galningar .

och där var en:

Linus blev road av töserna:

Sigge fick hämta bollar oxå och tillslut fick jag försöka

Sedan pussade jag lite på Linus som tjöt av skratt... undras om jag pussas roligare än Sigge? Eller kan det vara så helt enkelt att Linus är lite trött på att pussas av Sigge eftersom att de ses dagligen. Ja vi får väl vänta tills Linus kan berätta själv om si så där ett år eller två.

Hoppas det blir flera fina grillkvällar i sommar!

Kommentarer
Postat av: Helena & Tina & Vilja

Åh va härligt med grillkväll i "Maggan"!!



Tänk vad mycket larviga sakre matte köper till Beck och tänk vad larvig röst hon kommer lägga sig till med så fort han kommer hem till er :-) Kram

Postat av: Guinness

Tjena Walle!



Jag blir helt nostalgisk när jag ser dig och Sigge i Maggan. Tänk vad många roliga stunder vi har haft där tillsammans: de tre flattetörerna!



Har lillebrorsan kommit hem nu? Du lär ha fullt upp med honom ett tag framöver. Morsan tjatar om att hon vill åka och pussa på den lille, men jag får tydligen inte följa med. Hon snackar om valpsjuka och sånt. Jag är väl ingen valp heller!!!!



Men vi ses ju snart i alla fall. Lillsyrran har inga töntiga byxor på sig längre så nu är det fritt fram för killbesök igen.



/Guinness

2009-05-21 @ 19:40:55
Postat av: Helena & Tina & Vilja

Tack för erbjudandet men jag har också ett kompendium....det är nog samma :-) Jo vi hade trampat upp en lega med ganska mycket blod det var bara det att jag missade den när jag skulle släppa på henne för jag hade satt snitseln lite för långt fram men eftersom hon satte fart direkt i spårets riktning så brydde jag mig inte om att hindra henne. Kram



Ps Mmmysigt med bäbis! Jag får ju inte kalla Vilja min bäbis längre för Annica så det är väl snart dax att skaffa sig en ny. enltg planerna blir det nog nästa vår :-) Ds

2009-05-21 @ 20:34:37
URL: http://holmstorp.bloggagratis.se
Postat av: Karin och Wilma

trill och trall, när man tycker att det känns som mest hopplöst och att ett moment aldrig kommer att gå så trillar det på plats. Det är det jag tycker är kul med hundträning att försöka klura ut ett sätt som fungerar. Wilmenlund försöker och försöker, jag kan lätt bli otålig och tycka att hon borde förstå. Men jag får rannsaka mig själv och nya mig i armen emellanåt. För har hon inte förstått så är det för att jag inte har förklarat tillräckligt bra.



Mysigt med grillkväll. Och roligt med Beck som snart kommer! Jag håller på att förbereda Peter på att det kanske blir en valp nästa vår :-)



Härom kvällen sa jag någonting om "nästa hund...". Då sa Peter till Wilma "...nu pratar vi efter dig...". Jag sa "nä...jag tänkte kanske nästa vår...". Han sa ingenting, såg väldigt lång ut i ansiktet. Där fick han något att fundera på...:-)

2009-05-21 @ 20:51:34
URL: http://karinochwilma.bloggagratis.se
Postat av: Helena & Tina & Vilja

Ja visst var den stor vår klöv... Det var ju därför jag hade planer på att Perra skulle klyva den men han tyckte inte det verkade så mysigt så vi körde med dinosaurieklöven :-) Vilja var iallafall nöjd!

2009-05-21 @ 20:52:49
URL: http://holmstorp.bloggagratis.se
Postat av: Karin och Wilma

Alltså, två glas vin och sen kan jag inte stava... Well, du förstår nog :-)

2009-05-21 @ 20:53:05
URL: http://karinochwilma.bloggagratis.se
Postat av: Agneta

Vad kul med valp!!! Visst glömmer man fort hur det är he hee. Ja alla är vi olika, ikväll gick dock Tyra kanon!



Kram



Agneta

2009-05-21 @ 21:01:03
URL: http://www.nogg.se/tyra
Postat av: Lakrits

Mysigt med kalas men nu vill vi se bilder på Lillebrorsan Walle!!!

2009-05-21 @ 22:37:58
URL: http://vildhunden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback