Är bara tvungen...

... att berätta om två saker:

Att "någon" idag glömde att stänga dörren till soporna och det utnyttjade lillebror så klart! Jag försökte stoppa honom men det var inte lönt... han är en envis liten jäkel. Hushållspappret strimlade han i småbitar, plasten som suttit runt en ostbit ratade han ganska snabbt efter att han slickat på det och disktrasan naggade han bara lite i kanterna innan han gav upp och gick och lade sig hos mig. När MOR öppnade ytterdörren så kunde hon lätt följa spåren av det som fanns kvar från hallen genom vardagsrummet ut i köket. Jag kände mig lite skamsen, trots att jag vet att MOR vet att jag är helt oskyldig. Den lille han bara stod där och viftade på svansen och såg alldeles oskyldig ut.

Att ikväll kommer jag att sitta fastklistrad framför TVn när det premiär för "HÄR ÄR DITT LIV" kl 20.00 i ettan, för då skall jag spana in SysterYster Ellinor (Lakkans mattes syrra) som är kapellmästare i programmet. Det skall bli jätteroligt att få se henne igen... det var så längesedan sist.

Nä nu skall jag gå och hjälpa MOR baka turkaka (!) tills imorgon.

Ha en fortsatt bra lördag!

Kommentarer
Postat av: Susanne o Pebbels

Tack för gratulationer! :)Vilken liten busungen som äter ur soporna :)Jag tror inte att ni behöver någon turkaka imorgon, det kommer gå kanon ändå!Men ni kan ju baka den ändå bara för att det är gott! :)Vi håller tassar o tummar!!!Kram

Postat av: Berit och Vira

Synd att vi inte bor närmre för vi hade nog behövt en stor bit av turkakan tills imorgon.

Vi har varit igång hela dagen idag från kl 9.00 till 16.30. Det har varit mycket fotgående på linja samt många "jaktsituationer" med skarpa skott där vi skulle gå efter krutröken. Inte så lätt men nyttigt.

Vi fick även träna över Kävlingeån uppför en brant och sedan över tillbaka igen. Några markeringar fick vi gå helt efter ljudet då vi stod nere i en håla.

Det verkar bli en tuff Workingtest i morgon. Håll tummar och tassar så gör vi samma för er!

Kram Berit och Vira

2009-09-12 @ 19:21:48
Postat av: Niño

Vov !

Sopor dé e finfint!

Mums.

Idag har vi varit på utställning på Sofiero, kul att träffa mina Pumikompisar. Men matte var sur o blängde på domaren! Hon gav nämligen bara ett andrapris till mig! Hon sa att jag inte hade något "Förbröst"... men det ska Pumisar inte ha sägs det.

Ha ha vem bryr sig? Matte säger att jag är finast o det räcker för mig.

När vi gick till bilen tvingade hon husse att skriva"Heja HIF" i dammet på Coach-Görans Peugeot! då blev hon glad igen och skrattade hela vägen hem.

Vovov.... tv kväll här också, Zlatan nu.. han har redan gjort mål och ett fint assist till Messi :o) o sedan Här är ditt liv...

Myyyyyssss

Kramis

2009-09-12 @ 19:36:54
URL: http://mimio.blogg.se/
Postat av: Anonym

Så bra att jag hann läsa din blogg innan programmet börjar. Vi sa: " VI MÅSTE JU KOLLA HUR DET BLIR DENNA GÅNGEN" , men nu känns det ju ännu viktigare - alltså Lakkans moster i TV - häftigt!

/H&Z

PS. Vi är litta trötta - har varit på Revinge från 09.00 - 17.00 och imorgon ska vi vara där 06:30 - snart dags att krypa till kojs!

2009-09-12 @ 19:49:18
Postat av: Clara

Tjena

Hahaha. Känner igen mig själv som "liten".Lycka till i morgon.

2009-09-12 @ 20:04:59
URL: http://www.clarabella.se
Postat av: Karin och Wilma

Vilken tur att du har en klok matte som förstår vem som är den skyldige. Och vilken tur för bror att han är söt och svår att bli arg på :-)Nu har jag missat något igen, ska ni tävla nu igen? Då får vi hålla tummarna.kram

2009-09-12 @ 20:49:09
URL: http://karinochwilma.bloggagratis.se
Postat av: Ingela & Johan

Vi håller tummarna för er i morgon.

Lycka till.Kram från oss alla.

2009-09-13 @ 00:27:51
URL: http://tessietosingsdagbok.blogg.se/
Postat av: Camilla & Enzo

Ha, ha, känner igen det där med soporna. Fast det var för Enzos tid. Istället var det Cockie som med hjälp av vår katt Diablo (som är en fena på att öppna olika dörrar...) kom åt soporna. Här var det källsortering som gällde så hon kunde rata plast o dyl i direkt. Av det organiska avfallet (=komposterbara) fanns bara kaffesump kvar inkl kaffefilter. Men det var däremot spritt över hela köksgolvet när matte kom hem. Av övrigt organiskt avfall fanns det inte ett spår...

2009-09-13 @ 00:45:11
Postat av: Helena & Tina & Vilja

Värsta braiga matskålen med goda maten tyckte Beck men han tyckte nog att MOR som är så noga kunde ha tagit bort plasten innan hon serverade :)Vi håller allt vad vi har för er idag att det blir ett rakt pris!!Jag är självklart nöjd med min lilla tjej att hon skötte sig så bra med Tina men det var ju synd att hon blev så påverkad av publiken och att hon droppade viltet :( Men det är bara att ta nya tag.....nu vet jag ju iallafall att lydnaden och stadgan kan funka i skarpt läge :) Kram2009-09-13 @ 08:44:04
URL: http://holmstorp.bloggagratis.se
Postat av: adelia

Hej hej!

Ja han ville ha ett mellanmål kanske bland soporna;) Usch usch...förstår att Wallander kände sig skamsen fast det inte var han..Den lille kör sitt race..Svårt att bli arg på dem med.Jaha är det tävling idag då?Håller tummarna..Turkakan hoppas jag hjälper med.

Vi har kört orijen nu i ca 1 år och tycker det är kanonbra.Mer protein än kolhydrater är bra..Jag ger nu 2 dl morgon o kväll..Men ska höja snart till 3 morgon o kväll.Har dragit ner pga av löpet..Men jag tycker att det är bättre med att hon är lite smalare.Har varierat mkt foder tills vi hitta detta.En del tycker Bianca är för smal.Men jag vill att hon ska ha midja..Men de som har rottisar göder dem bara för att de ska vara grova men ser inte att deras hundar är bara feta.Vill ju att de ska orka o så all överbelastning på deras leder är ju helt onödigt.

Ha det bra idag då och stäng sopdörren;)kram kram

2009-09-13 @ 09:15:50
URL: http://www.nogg.se/kungsvikstorpsbianca
Postat av: Elliot

Vi tittade naturligvis på Syster Yster i går kväll...lyllos hon .....Persbrandt!(säjer matte asså)själv tittade jag bara efter Syster E(haha precis som jag!)hon e snäll o rolig precis som Lakkans matte.Pussingar

2009-09-13 @ 15:04:14
Postat av: Medicinpinnen

Jag tänker på er när de speglade Persbrandts liv igår. Wallander och Beck var ju mitt i prick med honom liksom...

2009-09-13 @ 15:08:54
Postat av: Castor

GRATTIS brorsan och mor till 1:a priset idag. Snyggt jobbat. Du skriver väl i bloggen i kväll.

// Castor

2009-09-13 @ 16:09:05
Postat av: Camilla och Enzo

JÄTTE GRATTIS till er 1:a idag!!!! :) :) :) Det är ni så väl värda! Det måste ha varit en särdeles bra turkaka för även Eva med Kidd och Margareta med Spot kom hem med vars en 1:a. Wow, vilken dag!

2009-09-13 @ 17:19:41
Postat av: Mia, Viggo o Vera

GRATTIS!!! Vilken härlig dag ni haft i Danmark, ni svävar väl hem nu på små rosa moln! Så kul!!!O så vill jag lägga in en beställning redan nu. En turkaka beställes nästa gång jag o Viggo ska starta!!!Många kramar från oss i Göinge!

2009-09-13 @ 17:24:52
Postat av: Lena, Torbjörn, Guinness & Grappa

NI ÄR JU BARA BÄST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Torbjörn hade bara ett ord att komma med: FRÄCKT!!!!Och fräckt är det, suveränt är det och supermegaultrafantastiskt är det!!!STORT GRATTIS FRÅN OSS I LUND!

2009-09-13 @ 18:58:01
Postat av: Carina, Shiva & Vittra

Halleluja moment!!!!!

GRATTIS!!!!!!!!!Ge Walle nåt gott krubb till kvällsmat!

2009-09-13 @ 19:29:34
URL: http://shivaovittra.blogg.se/
Postat av: Karin och Wilma

Tjoho! Jag förstår av de andra kommentarerna att det gick vägen idag. STORT GRATTIS!!! Jättekul!!!kram

2009-09-13 @ 19:54:10
URL: http://karinochwilma.bloggagratis.se
Postat av: Linn

Stort Grattis till ert förstapris i Mårum idag :)Kram Linn och Lira

2009-09-13 @ 20:40:52
URL: http://linnstarbrant.webblogg.se/
Postat av: Ingela & Johan

Ett super stort GRATTIS till er så duktiga ni har blivit du och Walle.Kram från oss

2009-09-13 @ 21:21:07
URL: http://tessietosingsdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback