Idag fick vi börja träna på nya ...

... saker som i alla fall inte jag & MOR tränat på tidigare.

I gruppen som jag kom i idag så blev vi fyra flattar, JAG, LAKRITS, ALEX & SINGO.

Vi fick börja med att visa att vi kunde sitta och stanna kvar vilket var en baggis. Även sitta och stanna kvar trots att MOR också satte sig, vilket hon inte brukar göra gick också riktigt bra.

Vid nästa moment så fick vi träna på att stanna under gång och undvika att sätta oss ner. Resultatet av detta blev allt lite blandat. Ibland stannade jag perfekt, men ibland glömde jag bort mig och satte mig ner, men se då var MOR där med en hand i ljumsken direkt och det känns inte helt skönt så då stälde jag mig upp på direkten.

Tredje & sista momentet gick ut på att lära oss kommandot "FOT". Förr i tiden var det ett korrigeringsord fick vi lära oss, men idag används det istället som ett startkommando.
Tanken är att jag skall sitta vid MORs vänstra sida och när hon säger FOT så skall jag titta upp mot henne. Så småningom skall vi också kunna ta både 1 & 2 steg utan att våra blickar undviker varann, dvs vi skall ha full fokusering på varann. Detta var inte det lättaste när jag som hund lite grann var i min egen lilla värld (av löpande tikar). Lotta trodde inte att jag kunde vara så ofukuserad. Hon bad att få låna mig och det gick bra de 2 första gångerna, men sedan var jag tillbaka i min lilla bubbla med mina proppar i öronen. Men Lotta tror att det skall gå med xtra mycket träning. MOR nu gäller det att vi ligger i fram tills nästa tisdagsträning.

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Kul att vi kom i samma grupp igår. Fast jag vet inte vad din MOR tyckte om det... Jag kan dock inte längre anklagas för att löpa i alla fall. Tyckte du skötte dej bra jämfört med förra gången i alla fall. Fast jag gillar nog våra egna flatte-träningar bättre men det kanske tar sej med tiden.

2007-04-11 @ 20:12:31
Postat av: Wallander

Jag tror att MOR tyckte det var helt OK. Däremot kommenterade instruktörsmannen att jag fluktade väldigt mycket åt en viss ung dam. Men jag håller med det gick betydligt mycket bättre.

Jag tyckte det blev bättre, men inledningen var lite för basic för vår nivå.

2007-04-11 @ 23:28:30
Postat av: Elliot

Hej på er!
Jag fick minsann inte vara med er,utan i en grupp med bl.a.en som var väldigt "duktig"(tyckte han själv).Det tyckte matte var lite störigt.

Jag kan säja att jag själv nog inte var på topp.Så ingen av oss tyckte att det var så där jättekul.
Vi får hoppas att det blir bättre(å roligare)med tiden....

2007-04-12 @ 09:22:42
Postat av: Wallander

Jasså, hade du "bror duktig" i din grupp, ja någonstans måste han ju vara....

Du skall se att du hamnar i en annan grupp nästa gång och då kanske det går bättre. Jag tror att du saknade oss, visst?

2007-04-12 @ 14:16:04
Postat av: Elliot

Mmmmm kan vara så,suck!

/Spink-E

2007-04-12 @ 21:19:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback