Ömsom regn...

... ömsom solsken & en jädrans massa sticticusar.

Så var det när vi i kväll tränade i S:t Lars parken.

Det skulle bli "tunnelträning" men den låg kvar hemma hos Elliototten. Men det kommer fler träningstillfälle, så vi hinner med det oxå.

Träningen gick bra ända tills jag genomfört sista momentet. Jag hoppade över stocken 2 ggr och satt sedan snällt lös. Lakrits var nästa hund på tur att hoppa. När hon satte sig en bit ifrån mig så kunde jag inte bärga mig längre, jag sprang glad i hågen bort till henne. Det var minsann inte helt uppskattat av Marie, så jag drog vidare uppför/nerför/uppför & nerför backen innan jag snällt kom tillbaka till MOR. Kopplet åkte på så klart, jag hade inte förväntat mig något annat heller. Hade ni andra det?

ÄLDREMATTE var med idag, men hon satt mest ojade sig över att hon blev blöt & fruktansvärt myggabiten. Lite nytta gjorde hon vid ett tillfälle då hon fick agera "kon" för att vi skulle kunna gå slalom. Fille var förresten oxå med ikväll. Så busig som HAN var ikväll har jag aldrig sett honom tidigare. Undrar om det berodde på våra mattar skiftades om att träna med honom?

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Fille var ju helt vild. Jag försökte få tag i honom när han passerade min nos men det gick inte. Matte var där direkt och hindrade. Suck.

Postat av: Wallander

Tänk att 2-beningarna alltid skall vara där och förhindra oss...

2007-08-16 @ 22:27:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback