Tunnelträning m m...

... i S:t Lars parken.

Jag har haft en ganska lugn & gemytlig dag.

Lite värre har det varit för MOR. Tuff dag på jobbet, stressade hem i tron av att klockan var 18.10. Kastade i sig lite mat, satte på sig ett par strumpor bara, packade ryggan och så drog vi iväg. När vi var i höjd med Sege så tittade MOR på klockan i bilen, den visade 17.40. Ja ha tänkte hon, den går fortfarande en timme fel. Efter ett tag så kollade hon mobilen och då visade den 17.50. FAN också hörde jag henne säga, vi var alltså en timme för tidiga... nu förstod hon varför det var så många kollegor kvar på jobbet när hon gick hem, klockan var ju bara 17.10!!!!

Hur som helst, vi var i Lund en timma för tidigt och fick göra det bästa av det hela trots allt. Det blev en lång runda, vi promenerade ner och tittade hur det såg ut på Lunds BHK. Det liknade inte riktigt Lomma BHK, de fanns bl a inga träd (tror jag). Sedan promenerade vi längs med ån (vad den nu heter). Jag var lite sugen på att hoppa i men fick allt behärska mig.

Vi var lagom tillbaka vid bilen när Elliot & Ann anlände. Ett par minuter senare kom Lakrits & Marie tätt följda av Zappy & Anna-Lena. Innan vi begav oss in i parken så fick Marie en lite present av oss som brukar vara hemma hos henne när vi doggisar skall spåra. Hon fick en streamer att sätta på bilen med texten: Matte & Flatte på väg... Väldigt passande....

Vi hade en jätte rolig träning idag, fick göra många roliga moment. Bl a fick vi gå slalom mellan 4 koner, ta oss igenom en tunnel för att gå slalom mellan ytterligare 4 koner till. Inkallningar, platsliggning, apportbockshållning, och "stå"-träning ingick oxå. Jag skötte mig jättebra, nästan så att jag själv blev lite förvånad. Men kanske berodde det på att vi "alla" var så duktiga!

Kommentarer
Postat av: Zappy

Jag tycker också att det var en jättebra träning igår. Tycker som du Walle att det hade varit sjysst med ett dopp i Höje å som Lunds stora flöde heter. Jag brukar aldrig få bada där, förstår inte varför.
Tunneln var lite läskig i början, tycker jag, men sedan din
matte stod på andra sidan och lockade på mig var det OK.

2007-08-23 @ 08:11:56
Postat av: Lakrits

Tycker också det var kul. Tunneln var rolig fast matte var klumpig och trampade mig på tassen en gång när jag kom ut ur den. Men det kan hon ju inte hjälpa, tydligen är det svårare för tvåbeningarna att hålla styr på sina två ben än för oss att ordna upp våra fyra.

Postat av: Guinness

Det låter som om ni smygtränar lite agility. Visst är det kul? Min fortsättningskurs börjar nästa vecka. Jag längtar!

2007-08-23 @ 17:19:03
Postat av: Wallander

Ja du Zappy, nya saker kan vara lite läskiga i början. Men både jag och MOR tyckte du fixade det väldigt bra.

2007-08-23 @ 21:30:26
Postat av: Wallander

Lakrits, jag tror din matte råkade trampa på dig för att den där tunneln förflyttade sig med vinden. Men det borde förståss vara lättare att hålla reda på 2 än 4 ben...

2007-08-23 @ 21:57:00
Postat av: Wallander

Aha, är det sådant du brukar göra Guinness, då förstår jag att du längtar tills din fortsättningskurs startar.

2007-08-23 @ 22:03:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback