Åsså har man...

... även varit i Harlösa och tränat.

Ja tänk att jag stadshunden Wallander har varit långt ute på landet, absolut inget fel på det, jag gillar omväxlingar.

Vi blev välkomnade av Berit & Vira. Dom bor på en jättefin stor gård med massor av kossor. Jag träffade inte på några kossor men med tanke på allt spill på marken där vi tränade så måste det finnas väldigt många. 

Idag var vi bara 6  doggar som tränade: jag, Vira, Alex, Sandy, Bell & Spot.

Ann-Sofi, Sandys matte tyckte det var bra att det fanns olika störningsmoment för oss idag. Det fanns bl a en lång bäck, en traktor som hördes. Jag var ganska intresserad av bäcken, men Sandy verkade gilla den allra bäst.

Men oavsett så var det jätteroligt att träna idag. Det gick inte så jättebra från början men bättre & bättre efterhand. Först springer jag med full fart och hämtar dummien, sedan av någon konstigt anledning så står inte MOR kvar och väntar in mig som dom andra mattarna, nä hon sticker iväg på andra hållet, hur tusan vill hon att jag skall kunna lämna ifrån mig dummien då? Hon får väl lära sig att stå still, konstig människa. Efter en stund så bestämmer jag mig för att springa efter, men skall jag verkligen behöva springa ända fram och lämna dummien i händerna på henne. Skall man alltid behöva göra allting själv? Tydligen är det så... ja ha, ja då får vi väl träna på att jag skall hålla dummien kvar i munnen tills jag får höra kommandot: SLÄPP. Sista gången, lyckades jag/vi nästan, MOR fick jobba lite extra genom att kasta sig framåt och fånga dummien innan den föll till marken, men jag kom ända fram...

När vi tränat färdigt så bjöds vi in på kaffe & hembakat, ja vi & vi, våra mattar satt där och åt goda kakor. Jag & Sandy fick roa oss själva (Bell & Spot fick sitta kvar i bilen). Sandy fjäskade ganska mycket för mig, men för en gångs skull var jag inte jätte intresserad, undrar varför, är det något fel på mig?

Men lite intresserad var jag, vi pussades lite och sedan busade vi med Funny & Viras fotboll.

image154

Men vi kan också sitta lugnt & stilla tillsammans
image151

Tack Vira & Berit för att vi fick komma och träna på era marker. Jag kommer gärna tillbaka... MOR har antecknat vägen i sin lilla vägbeskrivningsbok, allt för att vi skall kunna hitta till er igen.


Kommentarer
Postat av: Lakrits

Ni verkar ha haft det mysigt. Synd att vi inte var där. Bestämde ni något om nästa vecka? Om jag nu får träningstillstånd då.

2007-07-04 @ 08:08:46
Postat av: Wallander

Jag saknade både dig & Elliot. Jag tror ni också hade tyckt att det var roligt. Det var spännande att också apportera över en bäck. Du skulle sett när Bell & Spot drog iväg efter dummien och fullständigt flög över bäcken, det såg härligt ut.
Det blir träning i Lomma nästa vecka sedan blir det uppehåll ett tag om vi inte själv fortsätter under tiden Margareta är på semester.
Jag hoppas att du inte får träningsförbud.

2007-07-04 @ 15:15:04
Postat av: Elliot

Hos oss var det bara matte som hade träningsförbud igår.Fast det var egentligen synd för hon hade inte kunnat säja åt mej så mycket.I varje fall hade det inte hörts något=)

2007-07-04 @ 15:49:34
Postat av: Lakrits

Vi kommer nästa vecka! Jag har inte träningsförbud!

2007-07-04 @ 20:40:05
Postat av: Wallander

Elliot, jag förmodar att du fått ta del av din mattes tysthet i alla fall även om det inte blev någon träning för er igår. Dock är det lite mer synd om din husse, som "prickat in" en tävling precis nu, men jag tror du kan hälsa honom att det kommer att komma fler tillfälle.

2007-07-05 @ 00:05:22
Postat av: Wallander

Lakrits, inget träningsförbud, härligt att höra. Då får vi en träning tillsammans till i benen innan du skall på "passivitets-meditationskurs" och jag skall passa Guinness.

2007-07-05 @ 00:09:23
Postat av: Elliot

Hahaha,de va roligt sagt....tycker jag alltså...min matte har ingen humor i det fallet..
Men så himla tyst är här inte tycker jag.För det är ett jäkla hostande hela tiden...ja faktiskt så mycket så hon klöks....jag sa åt henne att äta lite gräs men de hade man ju inget för....
Gnatt
ps.vi kan kanske ses nån dag,vi kan ju gå en runda i din stad typ på fredag om du har tid...

2007-07-05 @ 00:13:20
Postat av: Wallander

Elliot, 2-beningar kan verkligen bli lite tjuriga när dom är lite sjuka (värst är faktiskt hussarna tycker jag). Jag hoppas verkligen att din matte tar hostmedicin så att du kan få din skönhetssömn på natten, tror faktiskt det är bättre än gräs...
Vill du komma in till mig i stan, mer än gärna, skitkul. Jag visar dig gärna runt i våra fina parker där jag brukar gå. Vi kan höras imorgon och bestämma tid.

2007-07-05 @ 00:42:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback