Hårdträning...

... verkar det allt att bli framöver nu, MOR verkar till att ha bestämt sig för att jag skall se till att hålla dummien kvar i munnen.

Men jag kan inte riktigt sätta tassen på varför jag inte riktigt vill hålla kvar dummien tills MOR säger TACK eller varför jag knappt vill öppna gapet och greppa om den när jag sitter still. Men jag håller gärna dummien i munnen om vi går fråmåt, men så fort vi stannar/saktar in så släpper jag den.

Men jag har lärt mig andra saker efter idogt tränande så även detta skall väl kunna gå förhoppningsvis för annars tror jag inte att det blir så kuligt för någon av oss.

Kommentarer
Postat av: Lakrits

Jag tycker också det är svårt att hålla kvar dummyn som matte vill. Ibland får jag bära den på promenad och så övar vi på att jag ska sätta mig och hålla den kvar osv. Det går väl långsamt framåt.

2007-07-04 @ 20:39:12
Postat av: Wallander

Lakrits, vi kanske kan träna på detta oxå lite tilsammans? Lika hund leka bäst, sägs det!

2007-07-04 @ 23:54:13
Postat av: Guinness

Men Walle, tänk på att du har kommit mycket längre än jag. Vet du vad min matte håller på med? Hon sätter fast den gröna spårlinan i mitt koppel och sedan tränar vi. Du vet ju att jag mer än gärna porterar men har lite svårt för "ap":et. Men ser du, hon halar in mig om jad avvikker från den tänkta rutten. Jag vill ju inte gärna lämna ifrån mig mitt byte heller. Jag fattar inte varför man ska springa och hämta saker om man inte får ha dem sedan. Då kan ju matte hämta dummien själv. Tror du att hon är lite lat, eller?

2007-07-05 @ 09:24:41
Postat av: Elliot

Guinness,jag har oxå funderat i dom banorna...

2007-07-05 @ 12:00:04
Postat av: Wallander

Mm, men Guinness jag har ju faktiskt tränat mer än vad du har gjort. Jag har ett tips till dig och din matte som jag såg användas på Alex i tisdags, det kan tränas med vanligt koppel. Är det uppehåll ikväll kan vi testa om du vill.
Jag har också funderat på det där med varför vi bara skall hämta och sedan lämna ifrån oss bytet direkt. Jag tror inte det beror på lathet, mer om att "de" skall ha makt över oss.

2007-07-05 @ 12:05:24
Postat av: Lakrits

Håller med om att det är lite knäppt men jag har kommit på att om man lämnar den tillbaka så får man hämta igen och det är ju ganska kul att hämta så jag har ändå börjat gå med på det. Fast det där med att hålla fast och komma ända fram fattar jag inte. Matte kan väl röra sig några millimter. Men men...jag kanske förstår finessen så småningom.

2007-07-06 @ 21:45:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback