Vilken tur...

... att det inte blir någon apporteringsträning imorgon, utan först på torsdag.

Jag & MOR är lite på kollisionskurs, jag vill knappt hämta dummyn i v-rummet, nästan ännu mindre hålla i den om jag väl bestämt mig för att hämta den en gång.

Idag bar sig MOR åt som om jag vet inte vad.för att försöka locka mig till sig, men det hjälpte föga, jag brydde mig inte i alla fall. Däremot försökte jag visa att jag mer än gärna ändå kunde tänka mig att ta emot godis, men se den lätte gick MOR heller inte på.

Jag tror nog snart att jag behöver den där PT:n, annars lär vi väl inte komma mycket längre.

Jag måste säga att jag tycker MOR inte riktigt klarar av att hantera detta inlärningsmoment, för det är ju ALDRIG jag som hund som gör fel...

Men vi har en kväll till att träna samt hela Onsdagen, så vem vet?

Kommentarer
Postat av: Enzo

Ja, du är allt min bror du....... Matte satt här och nickade igenkännande när hon läste vad du hade skrivit. Jag och matte är inte heller överens på den punkten, apportering alltså. På kursen som vi gick, jag och matte, sa Karin att dummien skulle ligga på hatthyllan och när jag ville springa och hämta fina saker till den som kom hem, så skulle jag få dummien i stället. Det fungerar faktiskt, fast nu har jag gömt(hmmmmm...) den lille dummien som matte lagt där och hon har glömt lägga dit en ny. Hi, hi, hi.
Fast när jag får apportera i lina så blir jag faktiskt rätt sugen på att apportera. Så det har faktiskt hänt att jag glömt mig och t o m självmant tagit dummien när matte sagt apport och hållt dummien framför munnen på mig.

2007-06-04 @ 21:46:18
Postat av: Lakrits

Jag kan inte komma på torsdag för då tassar jag fram i norska fjällen (eller förhoppningsvis har vi kommit till stugan där vi ska sova när ni tränar). Men men...ni får rapportera vad ni har gjort samt när träningen blir nästa vecka. Jag kan komma på tisdag, vi kommer hem då på förmiddagen. Så snälla bestäm inte måndag utan tidigast tisdag den veckan för jag vill gärna vara med.
Ja det där med apportering verkar vara svårare än mycket annat. Spårandet fattade jag mycket lättare. Det kanske är mer min grej. Kanske blir det ett spår imorgon nu när det inte ska bli träning. Får se om matte kan tänka sig att hinna med det.
Lycka till på torsdag. Jag tänker på er. Kan ju inte komma åt internet mellan torsdag morgon jättetidigt och tills jag kommer hem och det känns trist men man kan ju inte få allt här i världen.

Postat av: Wallander

Jasså, jag trodde bara att det var jag som inte fattat galoppen riktigt, men då måste det ju nästan ligga i släkten... eller kanske inte...
Blir lite svårt för MOR att ge mig dummyn i utbyte för jag brukar inte hämta något när någon kommer, jag överöser dom med pussar direkt istället.

2007-06-04 @ 22:58:59
Postat av: Enzo

Nej Walle, det ligger absolut inte i släkten!!! Att vi begåvats med mattar som inte fattar hur de ska lära oss ska vi ju inte skylla på vår mamma eller pappa tycker jag........
Men jag tycker det är konstigt att matte inte kan göra dummien lika kul som bollen med snöre som hon har när vi tränar lydnad. Den bollen tycker jag ju jättemycket om. Sedan ska vi inte prata om hur mycket jag gillar pip-ludd-saken jag fick av Elliots matte. Den bara älskar jag så den får jag bara har när jag varit rikigt, riktigt duktig.

2007-06-04 @ 23:04:43
Postat av: Wallander

Klart att vi (r)apporterar till dig Lakritsgumman. Nästa tisdag kan inte jag för då skall alla mina 2-beningar gå på studentfest. Men mig gör det inte så mycket för jag skall få vara hos min bästis Guinness.
Jag tror att det är bra också att hålla sig ifrån cyberrymden lite.

2007-06-04 @ 23:05:25
Postat av: Wallander

Nähä, det var faktiskt MOR som tvingade mig att skriva så... dvs om släkten.
Jag är fortfarande lite nyfiken på snör-bollen, får nog ta och köpa en sådan själv och ge till MOR, så att jag kan få något som är roligare än vad MOR är.
Hur ser en pip-ludd-sak ut?

2007-06-04 @ 23:09:24
Postat av: Lakrits

Jag vill alltid ha något i munnen när det kommer någon eller när jag blir glad men det är inte samma sak som att apportera dummyn till matte. Inte alls!

2007-06-04 @ 23:23:22
URL: http://vildhunden.blogg.se
Postat av: Lakrits

Vi tar nog också gärna en annan dag nästa vecka än tisdagen för det blir lite stressigt att komma hem och åka direkt till träningen. Men om det ändå blir tisdagen så kommer vi nog ändå. Jaja...det ordnar sig. Vi "förvägstränar" ju bara, den riktiga kursen är till hösten, så om vi missar någon gång är väl inte hela världen.

2007-06-05 @ 07:17:29
Postat av: Enzo

Vad en pip-ludd-sak är inte enkelt. Den är platt,rund, luddig och har en pipsak i mitten. Men den är underbar och jag är så glad för att jag fick den.

2007-06-05 @ 08:04:56
Postat av: Elliot

Enzo!min matte o jag är tycker att det är jätteroligt att du blev så glad för pip-ludd-saken.Det var lixom meningen.Tänkte på att du kanske kan sätta ett sånt där boll-snöre i dummyn.Vad säjs om det förslaget?
Alla sätt e bra utom dom dåliga.
Walle,jag har en boll i snöre om du är intresserad.En i gummi m snöre och en i snöre m snöre(konstigt det blev).Sen kan jag förklara lite hur den där ludd-saken ser ut:Tror att den Enzo fick var grå o ser lixom ut som päls.Helt rund i formen(men inte bollformad)utan mer som en boll man kört över...he...oxå pip i mitten förstås.

2007-06-05 @ 11:16:34
Postat av: Wallander

Jag är intresserad av allt men MOR skulle nog mest uppskatta om det finns något som jag verkligen skulle kunna uppskatta så mycket att ingenting annat just då skulle kunna fånga min uppmärksamhet. Men det kan inte finnas något sådant på hundmarknaden, eller?

2007-06-05 @ 22:49:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback