Lekkväll ...

... var det idag på klubben, när vi hade avslutning på kurserna som varit i vår.

Nära 50 mattar/hussar +  nästan lika många hundar var på riktigt lekhumör.

Vi delades upp i olika lag, jag & MOR kom i lag 5. Där kom också Lakrits/Marie, Catarina/Singo, Saga & hennes matte + en "prickhund", en Rottweiler & en som jag inte riktigt vet vad det var för ras. För att vi skulle bli lika många i varje lag så fick Catarinas man/dotter också vara med. Tur var det, för MOR kunde inte göra vissa saker så då fick Singos husse rycka in. Han var en jäkel på att hoppa säck och jag var inte sen att hänga på heller. Sedan kröp han fort som attan ifrån mig med en hel korv i munnen som jag inte lyckades komma åt och fick inte det heller för då hade det blivit poängavdrag. Vi fick också gå slalom genom några koner och så skulle våra mattar/hussar ha en boll mellan knäna. Sedan fick de 2-benta en halsduk runt ögonen och så skulle vi dirigerades av en seende genom en raksträck + en vinkel utan att komma utanför markeringarna. På en station fick vi först med full uppmärksamhet gå igenom 2 tallrikar med köttbullar på tillsammans med matte/husse, sedan kommenderdes vi att sitta kvar tills vi blev inkallade förbi kötbullstallrikarna. Sista stationen för vårt lag var att vi 4-beningar skulle lyda de kommando som våra mattar/hussar gav oss när de stod en bit framför med ryggen mot oss. Det gällde att vi kunde ligga/sitta & ligga igen.

Allt detta klarade vi i lag 5 på allra bästa sätt, därför stod vi som slutvinnare och fick mottaga en liten tuggpinne.

MOR var lite skeptisk när vi var på väg dit, men hon ändrade sig under resans gång och tyckte det hela blev riktigt trevligt.

Vi fick också ett diplom med oss hem för att vi genomfört kursen och dom hoppas att dom får se oss igen till hösten. Det tror jag faktiskt att dom kommer att få göra!

Innan vi åkte hem fick MOR hjälp med att få loss mellanväggen i min bur av Marie & Ann. Detta tackar jag speciellt för, för jag kunde ligga helt utsträckt på hemvägen. Var faktiskt lite trött efter alla lekar och den ganska långa rundan i skogen.

Kommentarer
Postat av: Elliot

jag o matte kom nog inte i ett lika "bra"lag tror till o med att vi blev sist =(.Måste säja att jag själv var nog bättre än matte.Hon var värdelös på att hoppa säck men....förstås en jäkel på "korvkrypning".
Men jag uppskattade nog skogsrundan efteråt mer matte oxå speciellt med tanke på vissa dofter som var i bilen strax före.

2007-05-22 @ 11:47:21
Postat av: Wallander

Ja, man kan inte vara bra på allt, eller?
Jag tror inte våra magar helt klarade av att få en hel rå korv på en gåendes gång.
Skogsrundan var nog behövlig för oss alla, men speciellt för dig, såg nog att du "behövde lätta på trycket" t o m två gånger!
Jag själv tog tillfället i akt och rullade mig i lite "godsaker". Jag ville egentligen bara rulla mig i en klibbig svart snigel, men det råkade visst ligga även något annat där, som inte helt uppskattades av MOR....

2007-05-22 @ 12:39:06
Postat av: Lakrits

Jag hade inga problem att smälta korven men det var himla kul att gå med er i skogen ändå. Och jag såg nog när du rullade dig Walle, din MOR var INTE glad!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback